Ponturi Pariuri Fotbal Gael Monfils vs Alexander Bublik

BETFAIR EXCHANGE

Gael Monfils, locul 9 ATP, și Alexander Bublik, locul 56 ATP, se întâlnesc astăzi în primul tur al turneului de la Roland Garros.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Pauza provocată de coronavirus nu i-a priit lui Monfils. Francezul a participat la două turnee în luna septembrie, ambele pe zgură. La Roma a pierdut primul meci disputat, în fața unui jucător fără calități ieșite din comun, Dominik Koepsfer, locul 66 ATP. Gael a fost eliminat din primul meci și la Hamburg, de Yannick Hanfmann, locul 103, beneficiar al unui wildcard.


Alexander Bublik, mai puțin cunoscut publicului, este un jucător înalt, de 1.98 metri, cu un serviciu puternic, născut în Rusia, dar care reprezintă Kazahstan. Bublik a avut un parcurs neașteptat de bun la Hamburg. Eliminat în calificări, a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky looser și nu a dezamăgit. L-a învins în primul tur pe Albert Ramos, un specialist al jocului pe zgură, într-un meci în care a servit nu mai puțin de 17 ași. În optimile de finală a trecut de unul dintre cei mai talentați jucători ai noii generații, canadianul Felix Auger-Aliassime, scor 6-4, 6-2. A pierdut în sferturi, după un meci disputat, 6-3, 4-6, 4-6, împotriva lui Cristian Garin, locul 22 ATP și un jucător extrem de solid pe zgură.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Gael Monfils și Alexander Bublik nu s-au întâlnit niciodată în circuitul ATP. Iată, totuși, câteva detalii interesante înaintea partidei:


• Cea mai bună performanță din cariera lui Gael Monfils la un turneu de Grand Slam a fost la Roland Garros, semifinala din 2018

• Monfils a câștigat 77% dintre game-urile de serviciu jucate pe zgură în carieră

• În 2020, Bublik a câștigat 81% dintre game-urile jucate pe propriul serviciu

• 77% e procentajul punctelor câștigate de Bublik cu prima minge în 2020

• Pe zgură, în întreaga carieră, Bublik a câștigat 64% dintre punctele jucate pe propriul serviciu


Dacă duelul dintre Monfils și Bublik s-ar fi jucat în altă perioadă, francezul ar fi pornit ca favorit cert. Conjuctura actuală, forma arătată în ultimele săptămâni, schimbă calculele. Serviciul jucătorului din Kazahstan va fi decisiv în desfășurarea partidei. Dacă îl va pune pe primul în teren des, meciul va fi unul lung. Mizez pe peste 37,5 game-uri în meci, la o cotă de 1.90 pe Betfair Exchange.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gael Monfils vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 37.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro