Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Arsenal

BETFAIR EXCHANGE

Liverpool și Arsenal se întâlnesc astăzi, de la 22:00, în runda cu numărul 3 din Premier League.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro

Liverpool, campioana en-titre din Anglia, a început bine și noul sezon. A câștigat ambele meciuri disputate în Premier League, 4-3 cu Leeds și 2-0 cu Chelsea. Nu e singura veste bună din tabăra „cormoranilor”. Săptămâna trecută, Jurgen Klopp a dat marea lovitură a sezonului pe piața transferurilor. L-a adus pe Thiago Alcantara, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor cu Bayern Munchen.


Arsenal este neînvinsă în acest start de sezon. A câștigat duelurile din Premier League, 3-0 cu Fulham și 2-1 cu West Ham, iar în Cupa Ligii Angliei a eliminat-o pe Leicester, scor 2-0. Mikel Arteta are ceva probleme în compartimentul defensiv. Chambers, Mustafi, Sokratis, Soares și Tierney au șanse mici să joace.


Duelul dintre Liverpool și Arsenal a devenit o obișnuință. Cele două s-au înfruntat și în urmă cu o lună, în Community Shield. „Tunarii” s-au impus după loviturile de departajare (1-1 în timpul regulamentar). Liverpool și Arsenal s-au duelat de 3 ori și în sezonul precedent. În campionat victoriile au fost împărțite, 3-1 pentru „cormorani” pe Anfield Road, respectiv 2-1 pentru gazde pe Emirates. A mai existat și un meci epic în Cupa Ligii, încheiat 5-5 și tranșat de Liverpool la penalty-uri.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Alte detalii interesante înainte de Liverpool - Arsenal:


• 13 goluri a marcat Liverpool în cele 3 meciuri oficiale jucate în luna septembrie

• 6 meciuri oficiale consecutive fără înfrângere are Arsenal (5 victorii și un egal)

• în ultimele 7 dueluri dintre Liverpool și Arsenal au marcat ambele combatante (GG)

• Liverpool a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în sezonul precedent

• Liverpool a câștigat 26 din ultimele 27 de meciuri disputate acasă în Premier League

• Liverpool a marcat cel puțin 2 goluri în 25 din ultimele 27 de meciuri jucate pe Anfield Road în Premier League

• ultimele 8 meciuri dintre Liverpool și Arsenal jucate pe Anfield Road au fost over 3.5 goluri. S-au marcat în ele 44 de goluri, o medie de 5,5 reușite/partidă


Mizez și astăzi pe un meci spectaculos între cele două formații și voi încerca un pariu mai curajos la o cotă de 3.50 pe linia de over 4 goluri în regim asiatic, ceea ce înseamnă că pentru a câștiga, avem nevoie de minim 5 înscrise în meci, iar dacă se înscriu fix 4, avem cota 1.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Liverpool vs Arsenal
Pronostic:
Peste 4 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro