Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.23

Superbet

Un bilet combo compus din cinci meciuri,în cota de 10,oferta de astăzi permitindu-ne un astfel de bilet.


cota2.ro

DINAMO -UTA


Dinamoviștii sunt in revenire de forma in ultimul timp,victoria de la Mediaș din etapa trecută cu 3-1 confirmând acest lucru.

Ce este interesant din punct de vedere statistic,este faptul că ultimele patru meciuri ale gazdelor,de pe teren propriu,s-au încheiat toate egal,și toate 4 cu același scor:1-1!


De asemenea,ultimele 3 meciuri ale UTA în deplasare,s-au încheiat tot egal,și tot cu 1-1!

Interesant,nu?

Acestea fiind spuse,opțiunea ,,X sau 3+" mi-i se pare că este cea mai potrivită la acest meci.


PADERBORN-HAMBURG


Meci din Zweite Bundesliga avem în această seara,meci contând pt etapa a doua.Hamburg a bătut acasă cu 2-1 pe Dusseldorf în prima etapă,în timp ce gazdele au fost învinse la limita,cu 0-1 la Kiel.


Oaspeții au ratat promovarea in ultima etapă,ratând și barajul,în favoarea lui Heidenheim.Presiune mare așadar pe oaspeți in acest sezon.


Voi juca un GG la acest meci,din cauza faptului că în deplasare,Hamburg este foarte inconstantă ..totuși,cred că ambele vor marca in acest meci,


TROYES-CLERMONT


Etapa a 5-a din liga a doua franceza,programează meciul dintre Troyes și Clermont.Gazdele au 6 puncte după primele 4 etape,prin cele două victorii de pe teren propriu.ambele cu 2-0.


Oaspeții au în punct în plus,acumulând 7 puncte.

Voi juca un pariu pe echipa gazda,ca va marca gol in repriza a doua,în toate cele patru meciuri disputate de gazde în acest sezon,acestea au marcat de fiecare data gol în al doilea mitan


LIVERPOOL-ARSENAL.


Premier Ligue,etapa a treia.Arsenal și Liverpool au pornit că din pușcă noul sezon,cu doua victorii consecutive,pt ambele echipe.


Ultimele cinci meciuri directe au produs rezultate de ,,Ambele marchează" inscriindu-se foarte multe goluri,chiar 10 într-un meci(5-5 scor final)..


Evit un pronostic pe rezultat final și voi opta pt GG în acest meci,ambele sunt echipe ultraofensive,iar daca se va înscrie repede gol în prima repriză,spectacolul va fi garantat,cu siguranță .


TELSTAR-DEN BOSCHi


Meci din liga a doua olandeza,unde pronosticul 3+ goluri în meci,este ,,de bază" cum se spune...Ambele echipe au marcat goluri multe în primele patru etape,dar au și primit,la rândul lor...


Intervalul de goluri ale echipei gazdă in primele patru etape este de minim 3 și maxim 6...Așadar,cred că 3+ este in pariu ,,safe" cu mari șanse de reușită...





Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs UTA
Pronostic:
X sau 3+
Cota
1.44
Paderborn vs Hamburg
Pronostic:
GG
Cota
1.52
Troyes vs Clermont
Pronostic:
Troyes marchează în repriza a doua
Cota
2.08
Liverpool vs Arsenal
Pronostic:
GG
Cota
1.55
Telstar vs Den Bosch
Pronostic:
3+
Cota
1.45
Cota finala: 10.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro