Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham Hotspur vs Chelsea FC

BETFAIR EXCHANGE

Tottenham Hotspur - Chelsea FC

Meci interesant astazi in optimile EFL Cup. Trupa lui ”The Special One”, da piept cu Chelsea, echipa total schimbata in ultima vreme. Tottenham a jucat duminica in campionat cu Newcastle si desi a condus aproape tot meciul si a avut initiativa, a fost egalata din penalty in prelungirile partidei. Chelsea a facut-o si ea de oaie cu WBA. In prima repriza, tabela arata un neverosimil 3-0 pentru nou-promovata. Chelsea s-a motivat insa in repriza a doua, a dominat si a reusit sa egaleze pe final.

cota2.ro

Problema mare e ca Chelsea a avut mai mult timp de odihna deoarece a jucat sambata, iar Tottehnam a jucat duminica dupa-amiaza, avand aproximativ putin peste 48 de ore la dispozitie pentru a pregati meciul cu Chelsea. Asta nu e tot, Tottenham are meci dupa alte 48 de ore in Europa League, joi, cu cei de la Haifa. Asadar, programul e infernal pentru cei de la Tottenham care nu stiu cat pret pun pe aceasta cupa.

Son si Bale lipsesc azi, iar Chelsea ii are incerti pe Pulisic si Ziyech. Consider ca favorita este Chelsea in acest meci, mai ales ca si bookmakerii se asteapta la un deznodamant in favoarea lor, cota pe 2 solist picant pana la valoarea de 1.66. Sa nu uitam si de meciurile directe. In ultimele 4 dueluri dintre cele doua formatii, Chelsea s-a impus, Tottenham bifand ultimul succes impotriva acestora pe 8 Ianuarie, anul trecut.

Pontul l-am selectat din oferta ”Betfair Exchange”. Merg pe mana oaspetilor astazi avand in vedere problemele celor de la Tottenham si cred ca ”Handicapul Asiatic” de -0.75 pe Chelsea e o varianta foarte buna. Cota e 1.95, iar miza pe care o recomand e de 5 Unitati.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham Hotspur vs Chelsea FC
Pronostic:
Chelsea FC -0.75 AH
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro