Ponturi Pariuri Fotbal FC U Craiova vs CSM Slatina

BETFAIR EXCHANGE

FC U Craiova 1948 și CSM Slatina se întâlnesc în runda cu numărul 5 din Liga 2, astăzi, de la ora 19:00.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


FC U Craiova a început în forță sezonul de Liga 2, unul în care are obiectiv promovarea în primul eșalon. Oltenii au remizat cu Csikszereda în prima rundă, scor 1-1, apoi au obținut 3 victorii concludente, 4-1 cu Ripensia Timișoara, 2-1 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Alături de ASU Poli Timișoara și Metaloglobus, Craiova e singura formație neînvinsă. Dacă nu pierde astăzi, formația patronată de Adrian Mititelu va urca pe primul loc al clasamentului. Nicolo Napoli are la dispoziție un loc cu jucători care au experiență la nivelul primei ligi. Printre ei se numără Bradley Diallo, fundaș venit de la Chindia, Vali Munteanu, mijlocaș care a jucat la Călărași în Liga 1, sau atacantul Andrei Ciolacu. 


CSM Slatina este la rândul ei nou-promovată în Liga 2. Formația antrenată de Mihai Ianovschi a pierdut primele 3 partide, obținând 3 puncte runda precedentă, 2-0 împotriva celor de la Comuna Recea. În această vară, Slatina și-a întărit lotul, unul dintre cele mai slabe din competiție. A reușit să împrumute câțiva tineri interesanți, pe Ianis Stoica, de la FCSB, pe Alin Demici, de la Rapid, sau pe Rareș Deța, de la UTA.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Cele mai interesante detalii înainte de Craiova - Slatina:


• 1,2 milioane de euro este valoarea lotului celor de la CSM Slatina. Doar Pandurii Târgu Jiu e mai slab cotată dintre rivalele din Liga 2

• Jucătorii Craiovei sunt cotați, în total, la 2,65 milioane de euro

• Craiova a marcat în toate meciurile jucate de la promovarea în Liga 2

• 8 fotbaliști străini are Craiova în lot, CSM Slatina niciunul

• 40-9 a fost golaverajul Craiovei în sezonul precedent de Liga 3. Nu a pierdut niciun meci din cele 16 etape disputate

• Slatina a avut un golaveraj de 34-9. A câștigat 11 meciuri, a remizat de 4 ori și a suferit o înfrângere în ediția trecută de Liga 3.


Fotbalul practicat de FC U Craiova în primele etape este unul curajos, probabil cel mai ofensiv și plăcut ochiului din liga secundă. Formația lui Napoli nu are voie să se împiedice de Slatina în lupta pentru promovare, așa că mizez pe o victorie la handicap asiatic -1.5 a Craiovei, la o cotă de de 2.10 pe Betfiar Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC U Craiova vs CSM Slatina
Pronostic:
Craiova -1.5 Handicap Asiatic
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro