Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Lazio și Atalanta se întâlnesc astăzi, de la 21:45, într-o restanță din prima etapă a noului sezon de Serie A.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Lazio a luptat cu șanse reale la titlu sezonul trecut, până în ultima treime a campionatului. A clacat pe final, iar Inzaghi speră ca de această dată să meargă până la capăt. În primul meci disputat sezonul acesta, romanii s-au impus pe terenul lui Cagliari, scor 2-0. Ciro Immobile, „Gheata de Aur” de anul trecut, a început în forță și a marcat. Lazio nu a reușit transferuri impresionante în această vară. Cele mai importante nume sunt Vedat Muriqi, rezervă pentru Immobile, veteranul Pepe Reina sau Jony, extrema adusă de la Osasuna. Muriqi nu poate evolua astăzi, fiind în carantină din cauza Covid-19. Lulic și Luiz Felipe sunt indisponibili la rândul lor.


Atalanta vine după cel mai bun sezon din istoria clubului. A încheiat pe locul 3 în Serie A, la doar 5 puncte de campioana Juventus, cu un golaveraj năucitor, 98 de goluri marcate. În Liga Campionilor, bergamascii au fost la câteva clipe de semifinale, fiind întorși pe final de PSG în faza sferturilor de finală. Gian Piero Gasperini a reușit să își păstreze lotul aproape intact. Singurii jucători importanți care au părăsit formația în această vară sunt Castagne, la Leicester, și Gianluca Mancini, la AS Roma. Atalanta nu a resimțit pierderile și a început noul sezon așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, cu o demonstrație de fotbal total. S-a impus cu 4-2 pe terenul lui Torino.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Meciurile directe din sezonul precedent au fost o încântare. În tur, la Roma, s-a încheiat 3-3. Returul de la Bergamo a fost tranșat de gazde, scor 3-2. Alte detalii interesante despre meciul de astăzi:


• ultimele 4 meciuri directe dintre Lazio și Atalanta jucate la Roma au fost GG. S-au marcat în total 15 goluri

• Lazio a marcat în ultimele 6 meciuri directe jucate acasă cu Atalanta

• 18 șuturi pe spațiul porții lui Lazio a expediat Atalanta în ultimele două meciuri directe

• ultimele 5 deplasări ale Atalantei au fost GG (ambele formații au marcat)

• Atalanta a marcat în toate deplasările jucate în anul 2020, 13 la număr

• 3,8 goluri/meci s-au marcat în partidele în care a fost implicată Atalanta sezonul trecut, de departe cea mai ridicată medie din Serie A

• în meciurile lui Lazio din sezonul trecut s-a marcat, în medie, de 3,2 ori


Analiza indică un meci cu multe reușite, între două dintre cele mai spectaculoase formații din Serie A, poate chiar din Europa. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în Lazio - Atalanta este de 2.30.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 9.10
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro