Ponturi Pariuri Fotbal Midtjylland vs Slavia Praga

BETFAIR EXCHANGE

Midtjylland și Slavia Praga se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în returul play-off-ului Ligii Campionilor. Prima manșă din Cehia s-a încheiat 0-0.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Midtjylland, campioana Danemarcei, este la un meci de cea mai mare performanță din istoria clubului, calificarea în grupele UEFA Champions League. Danezii au mai avut o singură participare în grupele unei competiții europene, în sezonul 2015/2016 de Europa League. Campioană detașată în fața lui FC Copenhaga, cu 14 puncte avans, Midtjylland a avut un parcurs dificil în preliminariile Ligii Campionilor. În turul 2 preliminar a eliminat-o pe Ludogoreț, în deplasare, scor 1-0, iar în turul 3 a spulberat-o pe Young Boys, scor 3-0. În niciuna din manșe nu pornea ca favorită.


Slavia Praga, campioana Cehiei, vrea să repete prestațiile solide din sezonul trecut de Liga Campionilor, când le-a pus în dificultate pe Barcelona, Dortmund și Inter. Formația mijlocașului român Nicolae Stanciu a intrat direct în play-off-ul UEFA Champions League, dar nu a reușit să își creeze un avantaj în partida de pe teren propriu. În competiția internă, Slavia are însă un start ca din pușcă, cu un golaveraj de 18-2 în primele 5 meciuri.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Turul dintre Slavia Praga și Midtjylland s-a încheiat 0-0. Deși statistica nu o arată, ambele formații au ratat șanse rarisime pe final. A fost singurul duel direct din istorie. Alte detalii interesante despre meci:


• Midtjylland a marcat cel puțin două goluri în ultimele 2 meciuri europene jucate pe teren propriu

• Midtjylland a înscris în 7 din ultimele 8 meciuri disputate în cupele europene

• Slavia Praga a punctat în ultimele 7 deplasări oficiale

• 61 de goluri a marcat Midtjylland în campionatul trecut din Danemarca, cea mai bună ofensivă

• Și Slavia a avut cel mai bun atac din Cehia, cu 69 de goluri înscrise în 35 de meciuri


Miza milioane de euro din Liga Campionilor își va spune cuvântul. E nevoie de o singură reușită ca meciul să se aprindă, așa că mizez pe ambele formații marchează. Cota este una excelentă, 2.02 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Midtjylland vs Slavia Praga
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 7.14
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro