Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Borussia Dortmund

BETFAIR SPORTSBOOK

Bayern Munchen și Borussia Dortmund se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în Supercupa Germaniei.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro

Bayern Munchen a câștigat tot ce se putea sezonul trecut. A luat titlu, Cupa Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei, iar startul în noul sezon părea unul înfricoșător pentru adversare. Bavarezii au spulberat-o pe Schalke cu 8-0 în prima etapă din Bundesliga, dar s-au făcut de râs în week-end. Seria de 32 de meciuri consecutive fără înfrângere a fost stopată de Hoffenheim, cu un categoric 4-1. Hansi Flick vrea răzbunare și are la dispoziție aproape tot lotul, cu excepția lui Sane, cea mai tare achiziție din vară.


Dortmund dispută Supercupa Germaniei din calitatea de ocupantă a poziției secunde în Bundesliga la finalul sezonului precedent. La fel ca rivala din Munchen, BVB a avut o prestație dominantă în prima rundă, 3-0 cu Monchengladbach, apoi a pierdut 0-2 în deplasarea de la Augsburg. În cel mai recent meci din Bundesliga, Dortmund a avut titulari 2 jucători de 17 ani, pe Giovanni Reyna și pe Jude Bellingham. Antrenorul Lucien Favre a fost nevoit să apeleze la ei din cauza numeroaselor accidentări. Nici astăzi nu se poate baza pe Thorgan Hazard, Schmelzer, Zagadou, Piszczek sau Schulz.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Ambele meciuri din sezonul precedent de Bundesliga au fost câștigate de Bayern Munchen, 4-0 și 1-0. Cele două s-au înfruntat și în ediția trecută a Supercupei Germaniei. Dortmund se impunea cu 2-0, prin reușitele lui Paco Alcacer și Jadon Sancho. Alte detalii interesante înaintea duelului de astăzi:


• Supercupa se joacă pe terenul lui Bayern. Bavarezii au avut un singur meci fără gol marcat pe teren propriu sezonul trecut, indiferent de competiție

• ultimele 3 meciuri directe Bayern - Dortmund jucate la Munchen s-au încheiat cu următoarele rezultate: 4-0, 5-0 și 6-0 pentru gazde

• 100 de goluri a marcat Bayern Munchen în ediția precedentă de Bundesliga, cea mai bună ofensivă

• Dortmund a avut al doilea atac, cu 84 de goluri.

• 34 de goluri a marcat Lewandowski în campionatul precedent, fiind cel mai bun marcator

• 16 pase decisive a oferit Jadon Sancho, cel mai bun pasator din Bundesliga

• 0.88 goluri/meci e media lui Haalaand în Bundesliga, de la transferul la Dortmund

• 7 Supercupe ale Germaniei are Bayern în palmares, recordul competiției. Dortmund a ridicat trofeul de 6 ori.


Voi miza pe o cotă specială disponibilă în Betfair Sportsbook la o valoare foarte bună, care ne poate tripla banii, iar șansele de reușită sunt decente. Selecția este: Minim 3 goluri, minim 3 cartonașe & minim 9 cornere în meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Minim 3 goluri, minim 3 cartonașe & minim 9 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro