Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

Playoful Europa Ligue se disputa într-o singură manșă,pe terenul primei echipe,la fel cum s-au desfășurat și celelalte tururi preliminare anterioare.


cota2.ro

Pe acest bilet de cotă 2,voi juca trei echipe ce cred eu că se vor califica în grupele Europa Ligue fără prea mari emoții...


RIO AVE-AC MILAN


Obiectivul principal al italienilor este cu siguranță grupele Europa Ligue.

Prezenta în grupe aduce acum mai mulți bani la bugetul clubului ce accede în faza grupelor,decât în anii trecuți,dar cel mai important lucru este că echipa ce va câștiga competiția,are garantat locul de grupele Champions League de anul viitor,indiferent pe ce loc se situează în campionat în sezonul actual..


Milan,deșii nu poate conta pe Zlatan Ibrahimovici și Ante Rebici,cred că se va califica fara probleme in grupele competiției,portughezii nu pot pune probleme italienilor,diferența de valoare este una evidenta în favoarea milanezilor..


COPENHAGA - RIJEKA


Nivelul campionatului croat a scăzut în ultimii ani din cauza plecării jucătorilor buni în campionatele bune ale Europei.


Acest lucru s-ar văzut cel mai pregnant în acest sezon,în care,chiar Dinamo Zagreb a fost eliminată din Champions League de Ferencvaros...Dinamo Zagreb se califica mereu in grupele UCL,însă anul acesta va fi nevoită să se mulțumească cu grupele Europa Ligue.


Celelalte echipe croate au părăsit rușinos UEL,fiind bătute la scoruri rușinoase...


Cred că a venit rândul astăzi și lui Rijeka sa părăsească competiția,șansele croaților sa elimine pe danezi sunt foarte mici,spre nule...


Copenhaga este o echipa solida, valoroasă,care anul.acesta se va bate la titlu cu siguranță.Aseara,Midthiland s-a calificat în grupele UCL eliminînd pe Slavia Praga,cu 4-1 pe teren propriu,după 0-0 în deplasare..


Acest lucru confirma ascensiunea valorică a fotbalului danez,din ultima perioadă...


CFR- KuPS


Campioana noastră incontestabilă din ultimii ani,va juca playoful cu finlandezii de la KuPS.

Dan Petrescu ridică în slăvi echipa oaspete,așa cum face de fiecare data ,exagerând,binenteles,dar prin acest lucru încearcă să-și motiveze jucătorii...


Totuși,diferența de valoare este una evidenta în favoarea clujenilor,și nu cred că la acest meci va fi alt deznodământ decât calificarea clujenilor in grupe pt a doua oară consecutiv..


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rio Ave vs AC Milan
Pronostic:
Milan se calufica
Cota
1.35
Copenhaga vs Rijeka
Pronostic:
Copenhaga se califica
Cota
1.35
CFR Cluj vs KuPS
Pronostic:
CFR se califica
Cota
1.10
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro