Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, începem luna octombrie cu un combo din Europa League. Biletul Zilei de astăzi are o cotă de 2.21 și șanse ridicate de reușită.


cota2.ro

CFR Cluj are clar prima șansă la calificarea în grupele Europa League, în fața finlandezilor de la KuPS. Ardelenii au avut un parcurs sigur până acum în Europa și doar ghinionul a făcut să fie eliminați de Dinamo Zagreb, la penalty-uri. KuPS a pierdut 5-0 cu Molde, un rezultat categoric ce arată nivelul la care se află echipa.


Celtic trebuie să treacă peste amărăciunea eliminării din Liga Campionilor și să prindă grupele Europa League. Scoțienii vin după un 1-0 chinuit la Riga, dar au prima șansă azi la Sarajevo, în fața unei echipe anonime, fără rezultate impresionante de-a lungul timpului. E clar că Celtic e mult mai puternică, iar un succes azi ar fi logic.


Slovan Liberec n-a impresionat în partida cu FCSB, în care s-au impus cu 2-0, din faze fixe. Cehii au avut probleme pe alocuri în fața unei echipe improvizate, care nu a jucat în acea formulă niciodată și care a rămas în 10 oameni rapid. APOEL Nicosia rămâne solidă, are experiență, chiar dacă rezultatele de până acum nu au fost neapărat cele scontate.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CFR Cluj vs KuPS
Pronostic:
1
Cota
1.27
Sarajevo vs Celtic
Pronostic:
2
Cota
1.30
Slovan Liberec vs APOEL Nicosia
Pronostic:
Oaspeții marchează
Cota
1.35
Cota finala: 2.23
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro