Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs Levante

BETFAIR EXCHANGE

Sevilla și Levante se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 4 din La Liga.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Sevilla a avut un sezon excelent. A cucerit Europa League și a terminat pe locul 4 în competiția internă. Andaluzii au fost aproape să producă surpriza și în Supercupa Europei, pierdută în fața lui Bayern Munchen. A fost 1-1 în timpul regulamentar și 1-2 după cele două reprize de prelungiri. Seria de invincibilitate a formației antrenate de Julen Lopetegui în toate competițiile a ajuns la 23 de meciuri. Sevilla a început bine și noul sezon. În primul meci disputat s-a impus în deplasarea de pe terenul nou-promovatei Cadiz cu scorul de 3-1.


A fost o vară ocupată pentru Sevilla pe piața transferurilor. Cel mai scump transfer a fost cel definitiv al lui Suso de la AC Milan, pentru 24 de milioane de euro, urmat de aducerea lui Oscar Rodriguez de la Real Madrid. Alte mutări importante sunt cele ale lui vicecampionului mondial Ivan Rakitic, de la Barcelona, și a lui Marcos Acuna, fundașul stânga de la Benfica.


Sub comanda lui Paco Lopez, Levante s-a conturat drept una dintre formațiile spectaculoase ale Spaniei. A terminat sezonul trecut pe locul 12, dar a marcat 47 de goluri, al 8-lea atac din La Liga, imediat după cel al formațiilor de cupele europene. Trupa din Valencia a început în același ritm și noul campionat. A cedat primul meci împotriva rivalei locale, scor 2-4, iar runda precedentă s-a impus pe terenul Osasunei, scor 3-1.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Sevilla și Levante s-au înfruntat de 3 ori sezonul precedent. În campionat a fost 1-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan și 1-1 pe terenul lui Levante, iar în șaisprezecimile de finală ale Cupei Regelui s-a încheiat 3-1 în favoarea celor de la Sevilla. Alte detalii interesante înaintea partidei:


• Sevilla și Levante au disputat un meci amical în urmă cu doar două săptămâni. S-a încheiat 3-2 pentru andaluzi

• ultimele 6 meciuri disputate de Sevilla, inclusiv 2 amicale, au fost GG (ambele formații au marcat)

• ultimele 3 deplasări ale lui Levante s-au soldat cu o ploaie de goluri. Oaspeții de astăzi au marcat în această perioadă 8 goluri și au încasat 7, o medie de 5 reușite/partidă

• 13 din cele 19 deplasări ale lui Levante din sezonul trecut au fost over 2,5 goluri. Media reușitelor din aceste partide a fost 2,8

• Lucas Ocampos, starul gazdelor, a marcat în două din ultimele 3 meciuri directe jucate împotriva lui Levante

• Sevilla a marcat 10 goluri în ultimele 4 meciuri directe disputate pe teren propriu cu Levante



Pe scurt, partida promite multe goluri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru PRO ambele echipe înscriu este de 1.88 și pare una la îndemână.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sevilla vs Levante
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro