Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Politehnica Iași

BETANO

Universitatea Craiova - Politehnica Iași

Primul meci din runda a 6-a a Ligii 1 se joaca diseara pe Oblemenco. Universitatea Craiova, ocupanta primului loc cu 5 victorii din tot atatea posibile, o intalneste pe Politehnica Iasi, echipa care a zdrobit-o pe FCSB etapa trecuta. Cele doua echipe s-au intalnit de foarte multe ori insa tinem cont de cele mai recente rezultate. In ultimele 3 intalniri, ambele echipa au marcat, iar acest deznodamant e posibil sa-l vedem si astazi. Craiova nu joaca extraordinar si am vazut asta in prima etapa la Sepsi unde au castigat cu un gol norocos, venit dupa un joc slab al echipei.

cota2.ro

Pentru cei de la Craiova se simte destul de mult lipsa fanilor, mai ales cand evolueaza pe teren propriu. Am vazut meciul acestora cu FC Voluntari si au avut de tras serios pentru victorie. Daniel Pancu propune un stil ofensiv la Poli Iasi, insa in primele meciuri din acest sezon, relatiile de joc au suferit dovada ca in etapele 2 si 3 au incasat cate 4 goluri pe meci. Apoi insa, trupa din dealul Copoului a marcat 3 goluri pe terenul celor de la UTA, urmand meciul de senzatie facut de Cristea in fata FCSB-ului.


Universitatea Craiova - Politehnica Iași (Echipe probabile):

UNIVERSITATEA CRAIOVA 

ECHIPA (4-3-3): 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 4. Bălașa, 23. M. Constantin, 11. Bancu - 16. Nistor, 29. Bic, 10. Cicâldău - 17. Baiaram, 19. Koljici, 9. A. Ivan 

REZERVE: 1. L. Popescu, 5. Vătăjelu, 6. Screciu, 8. Mateiu, 21. Ivanov, 22. Bărbuț, 26. Acka, 36. Danciu, 39. Mitran 

ABSENȚI: Mihăilă (accidentat), Papp, Tudorie, M. Roman II (indisponibili)

ANTRENOR: Cristiano Bergodi 


POLITEHNICA IAȘI

ECHIPA (4-3-3): 1. Axinte - 19. Onea, 4. Mihalache, 3. Baxevanos, 22. Bușu - 11. Vanzo, 86. Breeveld, 8. Passaglia - 20. Platini, 10. A. Cristea, 90. Calcan

REZERVE: 95. Brânză, 2. Cabral, 6. Acka, 7. Popadiuc, 9. Zajmovici, 18. De Iriondo, 77. Assulin, 88. Fr. Cristea 

ABSENȚI: Frăsinescu (accidentat)

ANTRENOR: Daniel Pancu


STADION: "Ion Oblemenco

ARBITRII: Haţegan Ovidiu (Arad) / A1: Şovre Octavian (Satu Mare) A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)


Declaratiile celor doi antrenori:

Cristiano Bergodi, antrenor Universitatea Craiova - Nu ne sperie Iaşiul, pentru că vorbim despre fotbal. Și în fotbal nu există teamă. Am văzut meciurile Iaşiului şi nu cred că vor fi surprize din partea lor, dar nici din partea noastră. Avem cinci victorii şi e normal să ne gândim la a şasea. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere! Echipa capătă tot mai multă încredere şi a trecut şi peste perioada asta grea, de început de campionat. E adevărat, va fi greu să fim mereu pe primul loc, dar cred că vom rămâne sus în clasament.

Daniel Pancu, antrenor Politehnica Iași - E un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României, cu stadion și terenuri de antrenament moderne, cu un patron potent și priceput, cu lot de zeci de milioane de euro și cu un antrenor pe care îl respect enorm. Am analizat-o, am căutat să-i găsesc puncte slabe, însă nu prea le-am găsit! Atacă foarte bine pozițional, sunt foarte buni la fazele fixe, foarte buni pe contraatac. Sunt absolut meritat pe primul loc. Nu mergem ca mielul la tăiere, mai ales că am avut reacție după ce am luat opt goluri în două meciuri și am dat apoi noi opt goluri în două meciuri. Dacă vom fi însă descoperiți, dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!


Eu cred ca ne asteapta un meci spectaculos avand in vedere ca se întâlnesc al doilea și al treilea cel mai bun atac din campionat, cu 11, respectiv 10 goluri marcate în primele cinci etape. Ma astept ca Universitatea Craiova sa o comita in urmatoarele etape. Au ajuns la 5 reusite si cred ca trebuie sa vina si dusul rece. Poli Iasi vine la Craiova cu moralul la maximum. Chiar daca Universitatea vrea sa-si ia revansa dupa eliminarea din Cupa Romaniei din sezonul trecut, cred ca si Andrei Cristea are de dat o palma oltenilor dupa ce nu prea i-au fost oferite sanse la trupa din banie. Eu am incredere ca cei de la Iasi vor marca astazi, iar acest pont il voi juca in cadrul Proiectului All-In.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs Politehnica Iași
Pronostic:
Politehnica Iași marcheaza
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro