Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Mainz

BETFAIR SPORTSBOOK

Union Berlin și Mainz se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în primul meci al etapei cu numărul 3 din Bundesliga.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!

cota2.ro


Union Berlin a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului precedent de Bundesliga. Nou-promovata din capitală a încheiat pe locul 11, cu 41 de puncte, la 10 lungimi deasupra locurilor retrogradabile și la egalitate cu rivala din oraș, Hertha. Se spune că al doilea sezon de la promovare e de fapt marea încercare. Formația pregătită de Urs Fischer a pierdut pe teren propriu în prima rundă, 1-3 cu Augsburg, și a remizat pe la Monchengladbach, scor 1-1.


Union Berlin a izbutit câteva mutări interesante în această vară, în special în ofensivă. I-a înregimentat pe Max Kruse, ultima dată la Fenerbahce, și pe Joel Pohjanpalo, împrumutat de la Bayer Leverkusen.


Mainz a terminat ediția precedentă de campionat pe locul 13, cu 4 puncte mai puține decât Union Berlin. Începutul în noul sezon este unul extrem de slab. Mainz a pierdut 1-3 la Leipzig și a fost învinsă categoric pe teren propriu de Stuttgart, scor 1-4. Trupa lui Achim Beierlorzer e penultima în Bundesliga, cu 0 puncte, la fel ca Schalke și Koln.

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI la Betfair și primești un bonus de 500 de Lei din partea casei să joci pe Sportsbook!


Union Berlin nu a pierdut împotriva lui Mainz sezonul trecut. S-a impus cu 3-2 în deplasare și a remizat 1-1 acasă. Alte detalii interesante înaintea partidei de astăzi:


• 24-20 a fost golaverajul lui Union Berlin pe teren propriu în ediția trecută de Bundesliga. A strâns 27 de puncte în 17 meciuri

• Mainz a încasat 36 de goluri în cele 17 deplasări din sezonul trecut de Bundesliga

• câte 4 șuturi pe poarta lui Mainz a expediat Union Berlin în meciurile din ediția precedentă de Bundesliga

• 17 șuturi pe poartă a primit Mainz în primele două partide din acest sezon, cu Leipzig și Stuttgart, o defensivă extrem de permisivă

• 7 victorii fără gol primit a avut Union Berlin sezonul trecut pe teren propriu

• în 13 din ultimele 14 meciuri jucate de Mainz în deplasare s-au marcat cel puțin 2 goluri

• 3,2 e media golurilor înscrise în partidele lui Mainz din sezonul precedent. În duelurile în care a fost implicată Union Berlin media este 2,9.


Pentru Union Berlin - Mainz am ales un pariu combinat. Gazdele nu vor pierde (1X) și peste 1,5 goluri marcate în meci. Cota la Betfair Sportsbook pentru această alegere este 1.75.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Union Berlin vs Mainz
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro