Ponturi Pariuri Fotbal Viitorul Târgu Jiu vs Petrolul Ploiești

BETFAIR SPORTSBOOK

ACS Viitorul Tg. Jiu și Petrolul Ploiești se întâlnesc astăzi, de la ora 11:00, în runda cu numărul 6 din Liga 2.


cota2.ro

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!


Petrolul e într-o continuă cursă pentru promovarea în Liga 1. După ce sezonul trecut a terminat pe locul 5 în play-off-ul ligii secunde, conducerea a decis să încerce în acest an cu Viorel Moldovan, antrenor care a mai îndeplinit acest obiectiv și pe banca Chindiei Târgoviște. Startul a fost reușit, cu două meciuri entuziasmante, 4-0 la Reșița și 5-0 cu Ripensia Timișoara. Elanul a fost tăiat runda precedentă, când Dunărea Călărași a rezistat eroic pe „Ilie Oană” și a punctat pe contraatac, în minutele de final. Petrolul ocupă în acest moment locul 4, cu 9 puncte strânse în 5 meciuri și un golaveraj de 12-4.



ACS Viitorul Tg. Jiu este una dintre formațiile imprevizibile din Liga 2. Cu un antrenor nou pe banca tehnică, în persoana lui Flavius Stoican, gorjenii speră la un loc de play-off la finalul sezonului. După 4 meciuri disputate ocupă locul 14, cu 6 puncte strânse. Meciurile Viitorului Tg. Jiu sunt însă o adevărată încântare, cu o medie de 5 reușite/partidă.


Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!



Viitorul Tg. Jiu și Petrolul s-au înfruntat de 3 ori în istorie. Ploieștenii au câștigat toate duelurile, scor 3-0, 2-0 și 3-1. Alte detalii interesante înaintea partidei:


• în toate cele 4 meciuri disputate de Viitorul Tg. Jiu în acest sezon s-au marcat cel puțin 3 goluri

• în 4 din cele 5 meciuri jucate de Petrolul s-au înscris cel puțin 3 goluri

• 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Viitorul Tg. Jiu pe teren propriu au fost GG (ambele combatante au marcat)

• Petrolul a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 3 deplasări, toate câștigate

• 5 milioane de euro este valoarea lotului Petrolului, cea mai mare din Liga 2. Adversara de astăzi e la mijlocul clasamentului, cotată la 2,63 milioane de euro.


Dorința de revanșă a lui Flavius Stoican, îndepărtat de pe banca Petrolului iarna trecută, e alt ingredient care se adaugă analizei de mai sus. Toate indiciile duc către un meci spectaculos. Pe Betfair, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în partidă este de 2.50 și merită jucată.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Viitorul Târgu Jiu vs Petrolul Ploiești
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro