Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Crystal Palace

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea și Crystal Palace se înfruntă astăzi, de la 14:30, în primul meci al etapei cu numărul 4 din Premier League.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!

cota2.ro


Chelsea a avut o vară spectaculoasă pe piața transferurilor. Deține recordul de bani cheltuiți în lume, dar Lampard nu a reușit încă să integreze noile staruri în echipă. Chelsea are doar 4 puncte după primele 3 etape, având probleme evidente în defensivă. Londonezii au primit gol în toate partidele. Runda trecută au reușit contraperformanța de a încasa 3 goluri într-o repriză de la nou-promovata West Brom.


Între timp, Chelsea a părăsit și Cupa Ligii Angliei, eliminată de Tottenham după loviturile de departajare. Scorul în timpul regulamentar fusese 1-1. Pentru partida de astăzi, Lampard nu e sigur că se poate baza pe americanul Pulisic și pe marocanul Ziyech.


În ciuda unei liste lungi de indisponibili, care îi cuprinde pe Cahill, Tomkins, Wickham, van Aanholt și Dann, toți oameni importanți în angrenajul veteranului Hodgson, mai ales la nivel defensiv, Crystal Palace are un start reușit de sezon. A acumulat 6 puncte în primele 3 runde, reușind și o primă surpriză, victorie cu 3-1 pe Old Trafford, în fața lui Manchester United. Pentru partida de astăzi, oaspeții nu îl pot folosi nici pe Batshuayi, din cauza unei clauze din contract, atacantul belgian fiind împrumutat de la Chelsea.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!


Chelsea a câștigat ambele meciuri disputate sezonul trecut împotriva lui Palace. A fost 2-0 pe Stamford Bridge și 3-2 în deplasare. Alte detalii interesante despre meciul de astăzi:


• Chelsea a câștigat ultimele 5 meciuri directe cu Crystal Palace. Golaverajul în această perioadă este de 11 - 4

• Chelsea a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. Doar Liverpool s-a impus pe Stamford Bridge

• Crystal Palace a primit gol în ultimele 5 deplasări din Premier League. A pierdut 4 dintre ele, primind cel puțin 2 goluri în fiecare dispută

• 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre Chelsea și Palace, jucate pe terenul formației lui Lampard, au fost GG (ambele formații au marcat)

• 3 goluri a marcat ivorianul Zaha, atacantul lui Palace, în primele 3 partide ale sezonului. El a punctat și în ultimul meci direct contra lui Chelsea

• 4 goluri/meci s-au marcat până în acest moment în partidele în care a fost implicată Chelsea în Premier League.


Defensiva lui Chelsea este una extrem de fragilă. Runda trecută a fost trădată chiar de oamenii cu experiență, Thiago Silva și Marcos Alonso. Ambii au comis erori inexplicabile. Cum și Palace are probleme pe linia de fund, e de așteptat ca atacanții să iasă la rampă. Mizez pe un pariu combinat. Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Chelsea și ambele formații marchează în meci este de 3.00 și consider că merită o investiție de 4/10.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Crystal Palace
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro