Ponturi Pariuri Fotbal FC Koln vs Borussia Monchengladbach

BETFAIR SPORTSBOOK

Koln și Borussia Monchengladbach se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în etapa cu numărul 3 din Bundesliga.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!

cota2.ro

Koln a pierdut ambele partide disputate în acest sezon de Bundesliga. A fost 2-3 pe teren propriu împotriva lui Hoffenheim și 0-1 la Bielefeld, împotriva nou-promovatei Arminia. Trupa antrenată de Markus Gisdol venea după o perioadă de pregătire excelentă. Câștigase 5 din cele 6 amicale disputate, marcând cel puțin două goluri în fiecare dintre aceste dispute. Koln s-a calificat între timp și în turul secund din Cupa Germaniei, după o victorie cu 6-0 cu Altglienicke. Pentru astăzi, gazdele au 3 absențe importante. Mijlocașul Florian Kainz și fundașul Ismail Jakobs sunt accidentați, în timp ce atacantul Anthony Modeste este în continuare incert.


Monchengladbach a încheiat ediția precedentă de Bundesliga pe locul 4 și a picat într-o grupă infernală în UEFA Champions League, cu Real Madrid, Inter și Șahtior. Antrenorul Marco Rose are altele pe cap în acest moment. Gladbach nu a câștigat niciun meci în primele două etape. A pierdut fără drept de apel pe terenul lui Dortmund, scor 0-3, și a remizat 1-1 cu Union Berlin. Lista indisponibililor este una stufoasă. Benes, Beyer, Lazaro, Zakaria și Embolo sunt accidentați.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!


Borussia Monchengladbach a câștigat ambele înfruntări directe cu Koln din sezonul precedent, 1-0 și 2-1. Alte detalii interesante înaintea partidei de astăzi:


• în ultimele 6 partide disputate de Koln pe teren propriu au marcat ambele combatante (GG)

• 3,5 goluri/meci s-au marcat în partidele în care a fost implicată Koln sezonul trecut de Bundesliga

• media e una ridicată și în cazul partidelor lui Gladbach, 3,1 reușite/meci

• în 25 din cele 34 de meciuri disputate de Koln anul trecut s-au marcat cel puțin 3 goluri. În 24 dintre partidele lui Monchenglabach a fost același scenariu

• 66 de goluri a marcat Gladbach ediția precedentă de Bundesliga, al 4-lea atac al competiției

• deși a terminat pe locul 14 în clasament, Koln a avut a 8-a ofensivă, cu 51 de goluri marcate


Koln și Monchengladbach sunt două dintre formațiile din Bundesliga obișnuite să joace cu garda jos, așa că mizez pe un meci în care ambele formații marchează și se înscriu cel puțin 3 goluri în meci. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat în care ambele marchează și se înscriu minim 3 goluri în meci este de 1.90 și merită jucat cu 7/10.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Koln vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
GG3+
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro