Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.82

BETANO

ACS Sepsi OSK - FC Arges Pitesti

Covasnenii vin dupa victoria cu FC Voluntari, iar moralul este unul ridicat. Sa nu uitam totusi ca in primele 4 etape au intalnit 4 echipe de top din Liga 1 si doar un meci l-au pierdut, jucand insa foarte bine. Trupa lui Leo Grozavu e puternica pe propriul teren si nu cred ca Argesul poate emite vreo pretentie. Oaspetii au un singur punct in acest start de sezon, insa in deplasare au pierdut de fiecare data la zero. Eu cred ca astazi, cei de la Sepsi se vor impune fara emotii.

cota2.ro

Astra Giurgiu - FC Voluntari

Astra a avut un start de sezon foarte greu, cu adversari foarte dificili din care au obtinut doar un singur punct. Voluntariul a inceput bine sezonul, bifand 2 victorii si un egal in primele 3 etape. Dupa aceea au urmat meciurile cu Craiova si Sepsi in care au pierdut la limita, cu 2-1. Problemele la Astra se tin lant si asta din cauza ca un conducator isi bate joc de jucatori si de staff-ul echipei neplatindu-i de 4 luni. Din ce am inteles, e si o grave a acestora la echipa. Mai mult 3 jucători importanți ai echipei: Fatai, Seto și Ioniță au fost suspendați pentru suspiciunea de dopaj, Alibec a plecat la arabi, iar Budescu e in continuare accidentat. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca Voluntari merge la Astra dupa toate punctele.

FCSB - Dinamo Bucuresti

Acest duel vine intr-o perioada nu tocmai ok pentru ros-albastri avand inca jucatori infectati, pe Coman accidentat si multe probleme pana la urma urmei. La Dinamo se vrea performanta, se aduc jucatori buni, jocul echipei e total schimbat si cred ca in acest an se vor bate la titlu. Man a iesit negativ la COVID si poate juca diseara. FCSB - Dinamo ramane un ”derby” si este numit de toata lumea asta in ciuda controverselor din ultimii ani. In 11 din ultimele 12 meciuri directe dintre cele doua echipe, in campionat, am avut pe tabela de marcaj cel putin doua goluri. Cred ca si azi o sa se intample acest lucru.

Joc acest bilet in cadrul Proiectului All-In! Miza de start este la fel pentru mine: 10 Unitati!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
ACS Sepsi OSK vs FC Arges Pitesti
Pronostic:
1
Cota
1.47
Astra Giurgiu vs FC Voluntari
Pronostic:
X2
Cota
1.42
FCSB vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 2.82
Profit: 18.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro