Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Tottenham

Superbet

Manchester United și Tottenham se întâlnesc astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 4 din Premier League.

Deschide AICI cont online la Superbet și primești 500 de Lei BONUS din partea casei + acces Gratuit la pariurile ALL-IN și MEGABET pentru 30 de zile

cota2.ro


Manchester United a început sezonul cu un eșec surprinzător pe teren propriu, 1-3 împotriva lui Crystal Palace, formație care terminase în genunchi campionatul precedent. Pentru Ole Gunnar Solskjaer a venit perfect un meci de Cupa Ligii Angliei, câștigat 3-0 contra lui Luton. „Diavolii” au continuat cu două victorii împotriva lui Brighton, 3-2 în Premier League și 3-0 în Cupă. Manchester United a avut mai multe ținte importante de transfer în această vară. Până în acest moment doar Donny van de Beek, de la Ajax, a fost adus.


Tottenham a avut un program infernal în acest start de sezon. Londonezii au disputat deja 7 meciuri oficiale. 3 au fost în preliminariile Europa League, toate câștigate, 3 în Premier League, soldate cu o victorie, un egal și un eșec, și meciul de Cupa Ligii Angliei, în care a eliminat-o pe Chelsea, după loviturile de departajare.


Jose Mourinho a ratat Liga Campionilor în primul sezon la Tottenham și nu concepe încă un eșec. Portughezul a cerut transferuri, iar conducerea s-a conformat și a adus 3 piese importante. Sergio Reguilion a fost cumpărat de la Real Madrid, club de unde a fost împrumutat și starul galez Gareth Bale. Cealaltă mutare de marcă este cea a mijlocașului defensiv Pierre-Emile Hojberg. Pentru partida de astăzi, Mourinho nu îl poate folosi pe Bale, în timp ce Lo Celso și Son, cel mai în formă jucător, sunt incerți.

Deschide AICI cont online la Superbet și primești 500 de Lei BONUS din partea casei + acces Gratuit la pariurile ALL-IN și MEGABET pentru 30 de zile


Partidele directe din sezonul trecut au fost unele echilibrate. Turul de pe Old Trafford a fost câștigat de gazde, scor 2-1, în timp ce returul s-a încheiat indecis, scor 1-1. Alte detalii interesante despre meci:


• 4 din ultimele 5 meciuri directe au înregistrat un rezultat de egalitate la pauză sau la final. Ambele meciuri din sezonul trecut se încadrează aici

• 7 remize a înregistrat United în cele 19 meciuri jucate pe Old Trafford în sezonul precedent de Premier League

• 8 dintre cele 19 meciuri jucate de Tottenham în deplasare sezonul trecut s-au terminat la egalitate

• ultimele 4 meciuri directe jucate pe Old Trafford s-au încheiat la egalitate după primele 45 de minute


Jose Mourinho nu și-a ascuns nicio clipă frustrarea în momentul demiterii de la Manchester United. Portughezul e dornic de răzbunare, iar astăzi e un prilej perfect. Tottenham se va agăța de fiecare acțiune și va lupta pentru fiecare centimentru de teren. Cum cele două traversează forme asemănătoare, mizez pe un meci echilibrat. La Superbet, cota pentru egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.90.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Tottenham
Pronostic:
PSF X
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro