Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Inter

BETFAIR EXCHANGE

Lazio - Inter, duelul marilor perdante ale sezonului trecut de Serie A, se joacă astăzi, de la ora 16:00.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!

cota2.ro


Lazio și Inter au sperat până pe finalul sezonului trecut că o pot detrona pe Juventus. Romanii au terminat pe locul 4, la 5 puncte de campioană, în timp ce trupa lui Conte a fost a doua, la o singură lungime de torinezi.


Lazio a pierdut lupta din campionatul trecut din cauza unui șir interminabil de accidentări. Aceeași problemă l-a lovit și acum pe Simone Inzaghi. Pentru duelul de astăzi cu Inter, antrenorul italian nu se poate baza pe Correa, Luiz Felipe, Muriqi, Proto și Vavro, în timp ce căpitanul Lulic și Ștefan Radu sunt incerți. În primele două runde, Lazio a acumulat 3 puncte, datorită victoriei de debut, 2-0 pe terenul lui Cagliari. Etapa trecută, formația din capitală a fost umilită de senzația Atalanta, scor 4-1.


Inter, finalista ultimei ediții de Europa League, a pornit în noul sezon cu două meciuri uluitoare. În prima rundă au învins-o pe Fiorentina, scor 4-3, cu două goluri marcate pe final, în minutele 87 și 89. Etapa precedentă, elevii lui Conte au bătut-o pe nou-promovata Benevento, scor 5-2.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!


Ambele victorii au avut același star, pe Romelu Lukaku. Atacantul belgian traversează cea mai bună formă a carierei și are o statistică absolut uluitoare. Acesta a marcat în ultimele 8 meciuri oficiale disputate de Inter. În această perioadă are nu mai puțin de 10 reușite. Cred că Romelu Lukaku va continua parcursul magistral și am câteva argumente în acest sens:


• defensiva lui Lazio se zdruncină. A primit gol în 5 din ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu

• 4 goluri a primit Lazio etapa trecută, din doar 8 ocazii create de Atalanta.

• 23 de goluri a marcat Lukaku în ediția precedentă de Serie A, al treilea golgeter al competiției, după Immobile și Cristiano Ronaldo

• 7 goluri a marcat Lukaku și în sezonul trecut de Europa League, al doilea golgeter, după Bruno Fernandes

• 81 de goluri a marcat Inter în campionatul trecut, a doua ofensivă după cea a Atalantei


Într-o formă fizică de invidiat, după cum declara chiar el zilele trecute, Romelu Lukaku e de neoprit. Cred că va marca din nou, iar cota pentru acest lucru este una de luat în seama, pentru că ne poate dubla banii. Totuși, aleg să merg pe varianta de minim 3 goluri în regim asiatic, la o cotă de 1.86, ceea ce înseamnă că în eventualitatea în care se marchează fix 3, vom primi cota 1.00.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Inter
Pronostic:
over 3 goluri asiatic
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro