Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Marseille

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Lyon și Olympique de Marseille se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în cel mai tare meci al etapei cu numărul 6 din Ligue 1.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!

cota2.ro


Lyon ocupa locul 7 în momentul întreruperii sezonului precedent de Ligue, unul care nu asigură participarea în cupele europene. Nu a cucerit nici trofeul UEFA Champions League, așa că Rudi Garcia se poate concentra doar pe competiția internă în acest an. Debutul nu este deloc unul bun. Lionezii au acumulat doar 6 puncte în primele 5 partide, o victorie, 3 remize și un eșec. Ocupă în acest moment locul 11.


Rezultatele sunt cu atât mai surprinzătoare, cu cât Lyon și-a păstrat toate starurile în această vară, în ciuda unor oferte numeroase. Depay, Dembele, Aouar, Cornet sau Reine-Adelaide au rămas sub comanda lui Rudi Garcia, cel puțin până în acest moment.


Spre deosebire de Lyon, Marseille a încheiat ediția trecută de Ligue 1 pe locul secund și va juca într-o grupă de Liga Campionilor din care mai fac parte Manchester City, Porto și Olympiakos. Dacă asta e deosebirea, la capitolul asemănări putem nota startul de sezon sub așteptări. După două victorii în primele etape, 3-2 la Brest și 1-0 pe terenul campioanei PSG, Marseille a clacat total. A pierdut cu St. Etienne și a remizat cu Lille și Metz. Trupa lui Andre Villas-Boas e doar cu un loc deasupra adversarei de astăzi, pe 10, cu 8 puncte.

Pariază AICI la cota 30 în loc de 1.20 pe victoria Simonei Halep!


Campionatul trecut a existat un singur meci direct între cele două formații, câștigat de Marseille, scor 2-1. Alte detalii interesante înaintea partidei:


• în ultimele 4 meciuri directe disputate în campionat s-a marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• media reușitelor din acest interval este de 4,25 goluri/meci

• 42 de goluri a marcat Lyon în ediția trecută de Ligue 1, al treilea atac, după PSG și Monaco

• 41 de reușite a avut și Marseille, a patra ofensivă

• Marseille a marcat în ultimele 5 deplasări din Ligue 1. A câștigat de fiecare dată

• 2,5 goluri/meci a fost media atât în partidele lui Lyon, cât și în cele ale lui Marseille în sezonul trecut

• 4 goluri a marcat Depay în noul sezon de Ligue 1. E cel mai bun marcator al campionatului, la egalitate cu Kakuta și Ganago, ambii de la Lens. Olandezul e anunțat titular diseară


Două dintre pretendentele la pozițiile de Champions League, ambele cu un start sub așteptări și cu orgoliul rănit. Meciul nu poate decât să producă spectacol, așa că pariul ales e PRO peste 2,5 goluri înscrise, la o cotă de 1.94 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lyon vs Marseille
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro