Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

Superbet

U Cluj o înfruntă astăzi, de la ora 18:00, pe Pandurii Tg. Jiu, în etapa cu numărul 6 din Liga 2.


cota2.ro

U Cluj a pornit sezonul cu gândul la promovarea în Liga 1 și părea să aibă toate atuurile. Are un lot bine construit, cu mulți jucători experimentanți, unii transferați chiar în această vară, cum ar fi Gabi Tamaș, Srdjan Luchin sau Ioan Filip. Din punct de vedere financiar, „șepcile roșii” stau mai bine decât majoritatea adversarelor. Cu toate astea, clujenii nu au început cum și-ar fi dorit, așa că antrenorul Adrian Falub a fost înlocuit cu Costel Enache. Șocul a avut rezultatul scontat, urmând două rezultate pozitive, o victorie 3-1 cu Slobozia și o remiză în deplasare, pe un teren greu, la Metaloglobus.

Deschide AICI cont online la Superbet și primești 500 de Lei BONUS din partea casei + acces Gratuit la pariurile ALL-IN și MEGABET pentru 30 de zile


Pandurii Tg. Jiu este ultima în Liga 2, singura formație fără punct după 4 meciuri. Gorjenii au cel mai slab lot din competiție, cotat la doar 1,2 milioane de euro, construit în mare parte din jucători tineri și juniori. Pandurii ar fi evoluat în Liga 3, dacă pandemia de coronavirus nu întrerupea campionatul precedent. În momentul opririi, oaspeții de azi aveau doar 8 puncte în 23 de meciuri. Pandurii a pierdut ultimele 9 meciuri oficiale, marcând doar 3 goluri în ultimele 14 partide. Cam astea sunt cifrele degringoladei.


U Cluj are al patrulea lot ca valoare din Liga 2, cotat la peste 4 milioane de euro. Experiența net superioară, motivația suplimentară și forma indică o victorie clară a gazdelor.



----------------------



Dobrogea Sud și CSM Focșani se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 5 din Liga Națională de handbal masculin.


Pe fondul pandemiei de coronavirus, campionatul de handbal se dispută după un sistem inedit. Meciurile au loc în mini-turnee, disputate într-o „bulă”, după sistemul brevetat de NBA. Duelul dintre Dobrogea Sud și CSM Focșani se joacă astfel la Sf. Gheorghe, într-o sală neutră. Constănțenii s-au acomodat bine și au câștigat primul derby jucat aici, ieri, împotriva celor de la CSM București, scor 30-27. MVP a fost extrema stângă Alexandru Andrei, cu 9 goluri. Eliminați din cupele europene, se pot concentra pe marele obiectiv, oprirea hegemoniei lui Dinamo. Startul e promițător, cu 4 victorii în 4 partide.

Deschide AICI cont online la Superbet și primești 500 de Lei BONUS din partea casei + acces Gratuit la pariurile ALL-IN și MEGABET pentru 30 de zile


CSM Focșani e una din formațiile imprevizibile ale „Ligii Zimbrilor”. Vrâncenii ocupă locul 9 după 4 meciuri, primul de sub linia play-off-ului, cu 6 puncte, obținute din 2 victorii și 2 înfrângeri. Goleverajul este unul pozitiv, 90-84, în special datorită meciului jucat ieri, tot la Sf. Gheorghe. Focșani a învins-o categoric pe Suceava, scor 26-19.


Lotul plin cu jucători experimentați, precum Filip Marjanovic, Mihai Miroiu sau Mădălin Țuțu, a conturat un stil aparte formației, unul defensiv, cu atacuri duse la limita jocului pasiv, fără grabă. Focșani are cea mai bună apărare din Ligă, la egalitate cu adversara de astăzi, Dobrogea Sud.


Sezonul trecut, cele două formații și-au împărțit victoriile. CSM Focșani a câștigat în sala proprie, 23-20, dar a pierdut categoric la Constanța, 14-28.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Pandurii
Pronostic:
U Cluj -1.5 Handicap (H1)
Cota
1.65
HC Dobrogea Sud vs CSM Focșani
Pronostic:
1
Cota
1.00
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro