Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Pablo Carreno-Busta

BETANO

Liderul mondial Novak Djokovic și Pablo Carreno-Busta, locul 18 ATP, se înfruntă astăzi în ultimul sfert de finală al ediției din 2020 de la Roland Garros. 


cota2.ro

Novak Djokovic e mai bun ca niciodată. Sârbul are o statistică absolut uluitoare. Nu a pierdut niciun meci în anul calendaristic 2020, perioadă în care a câștigat 4 turnee: Australian Open, Dubai, Cincinnati și Roma. 

Înregistrează-te la BETANO! Primești 500 de Lei să joci din partea casei bonus dublu la prima depunere! CLICK AICI și ia banii!


Singurul trofeu ratat a fost la US Open, după un meci cu cântec, chiar împotriva adversarului de astăzi. În primul set, la scorul de 6-5 pentru Carreno-Busta, sârbul s-a enervat și a lovit mingea puternic, spre spatele terenului. A lovit o arbitră de linie, iar oficialii de la New York l-au descalificat din competiție.


Nole nu a resimțit șocul. A revenit pe teren la Roma, a câștigat turneul, și continuă forma perfectă și la Roland Garros. A ajuns în sferturi fără să cedeze vreun set în fața lui Ymer, Berankis, Galan Riveros și Khachanov. Rusul i-a pus însă ceva probleme în optimi, într-un meci de aproape 2 ore și jumătate. 


Pablo Carreno-Busta a găsit secretul unei pregătiri temeinice în pauza provocată de coronavirus. Din acel moment are o semifinală la US Open, pierdută dramatic cu Zverev, după ce a condus 2-0 la seturi, iar acum e în sferturi la Paris. La Roland Garros a eliminat deja 2 specialiști ai jocului pe zgură, pe Guido Pella în turul 2, scor 6-3, 6-2, 6-1, și pe conaționalul său Roberto Bautista Agut, scor 6-4, 6-3, 5-7, 6-4.


Djokovic a câștigat cele 3 meciuri directe care au apucat să se termine, dar cel mai recent pe zgură poate fi un semnal de alarmă. În 2017, la Monte-Carlo, Carreno-Busta a reușit să îi ia un set liderului mondial, pierzând 4-6 într-un decisiv de 56 de minute. 

Înregistrează-te la BETANO! Primești 500 de Lei să joci din partea casei bonus dublu la prima depunere! CLICK AICI și ia banii!


Alte detalii interesante înaintea duelului dintre Djokovic și Carreno-Busta:


• Djokovic a cedat 10 game-uri în duelul cu Kharen Khachanov, din turul precedent de la Roland Garros

• La Roma, turneul precedent, Djokovic a cedat un set în duelul cu Dominik Koepfer și a avut nevoie de un tie-break anevoios în partida cu Filip Krajinovic

• Carreno-Busta a câștigat cel puțin 3 game-uri în ultimele 5 seturi jucate împotriva lui Djokovic

• doar de 8 ori și-a pierdut Pablo Carreno-Busta serviciul la ediția actuală de Roland Garros

• 33-31 pentru Djokovic a fost raportul punctelor câștigate în urmă cu o lună, în meciul de la US Open

• 100% a fost procentajul mingilor de break salvate de Carreno-Busta în acel duel, 4 din 4


Pablo Carreno-Busta e în forma carierei, iar moralul său e la cote nebănuite. Tocmai a declarat că nu se simte inferior nimănui pe zgură, cu excepția lui Rafael Nadal. A demonstrat că îi poate face față lui Djokovic în meciul de la US Open, când a rezistat foarte bine în schimburile cu liderul mondial. Cred că nu se va face de râs nici astăzi, așa că mizez pe un meci lung, cu peste 28,5 game-uri. 

Cea mai bună valoare a cotei este la Betano unde avem cota 1.85 pentru această selecție, în timp ce această casă de pariuri oferă 1.70, iar această casă de pariuri oferă cota 1.90 pentru peste 29.5 game-uri în meci.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Pablo Carreno-Busta
Pronostic:
Peste 28.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro