Ponturi Pariuri Fotbal Islanda vs Romania

BETANO

Islanda - Romania

Unul dintre cele mai importante dueluri ale echipei nationale se joaca diseara, la Reykjavik, cu Islanda. Castigatoarea acestui meci se va duela cu invingatoarea meciului Bulgaria - Ungaria, iar castigatoarea acelui meci o sa mearga la Campionatul European. Pana la acea finala, noi trebuie sa trecem de o echipa a Islandei care a evoluat enorm in ultimii ani si care a prins Campionatul Mondial in 2018, lucru pe care nationala noastra nu l-a mai realizat de peste 20 de ani.

cota2.ro

Cea mai mare performanta a Islandei a fost la Campionatul European din 2016, atunci cand a reusit sa ajunga in sferturi. A fost revelatia acelui turneu si a facut o figura extrem de frumoasa, fiind o echipa respectata de toata lumea. Islanda vine dupa un usturator 1-5 cu Belgia, in timp ce tricolorii au invins Austria chiar la ea acasa.

Chiar daca plecam cu sansa a doua, eu consider ca nationala noastra are prima sansa. Islanda nu mai e echipa de acum 4 ani. Am vazut ca din lotul de 24 al gazdelor, doar 9 dintre acestia au jucat in week-end, iar valoarea intregului lot e de 29.23 milioane de euro. Romania are 23 de jucatori convocati, iar 17 dintre ei au jucat in acest week-end, iar lotul e cotat la 61.60 milioane de euro, deci 2 puncte pentru noi.

Terenul si vremea vor fi cele mai mari adversare. Se va juca pe un stadion mic, iar cand joci pe un stadion care arata de liga 2, parca pierzi din concentrare si din miza insa consider ca Radoi stie sa-si focuseze jucatorii si sa le transmita cat de important e acest joc.

Lotul Romaniei:

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0). 

Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 6/0), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0). 

Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0). 

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7). 

Am incredere in tricolori, cred ca vor face o partida buna in Islanda si cred ca se vor califica. Suntem mai ”mingicari” ca ei, principalul pericol fiind fazele fixe, capitol la care stam prost in defensiva, dar si mai prost in acest moment deoarece lipseste Chiriches. Pentru pariu, am ales sa merg pe echipa Romaniei. Cred ca se vor califica, ii vad montati, i vad focusati si increzatori si nu cred ca Islanda e de speriat. Cota pe calificarea Romaniei e nemaipomenita si consider ca merita jucata.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Islanda vs Romania
Pronostic:
Romania se califica
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro