Ponturi Pariuri Fotbal Bulgaria vs Ungaria

BETFAIR EXCHANGE

Bulgaria și Ungaria se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în semifinalele play-off-ului pentru Euro 2020. 


cota2.ro

Bulgaria și Ungaria sunt posibilele adversare ale României (dacă trece de Islanda) din finala play-off-ului pentru Euro 2020. Ambele sunt departe de momentele de glorie, dar întrezăresc o palidă revenire în ultimii ani. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Bulgaria a ratat prezența la Euro prin intermediul preliminariilor obișnuite, terminând pe locul 4 o grupă de calificare din care au mai făcut parte Anglia, Cehia, Kosovo și Muntenegru. Vecinii de la Sud de Dunăre au acumulat doar 6 puncte. Șansa lor s-a dovedit Nations League. În prima ediție a competiției, Bulgaria a terminat pe locul secund grupa cu Norvegia, Cipru și Slovenia. A benficiat de jocul rezultatelor și a ajuns în play-off. 


Lotul Bulgariei este unul extrem de slab. Cel mai valoros fotbalist este extrema Kiril Despodov, de la Ludogoreț, cotat la 3.2 milioane de euro. Federația lor a mizat pe ideea naturalizării masive de jucători, îmbrăcându-i în roșu și verde pe Cicinho, Wanderson sau Marcelinho.


Ca să înțelegm diferența dintre cele două naționale, o să încep prezentarea Ungariei cu valoarea lotului. Dacă cei 27 de bulgari aflați pe lista extinsă erau cotați la puțin peste 20 de milioane, maghiarii se apropie de 70 de milioane. Doar Dominik Szoboszlai, mijlocașul dreapta de la Salzburg, e cotat la 25 de milioane de euro. Ungaria are mulți fotbaliști care evoluează în Bundesliga, 2 dintre ei chiar la Leipzig, semifinalista ediției trecute de Champions League. E vorba de fundașul central Willi Orban și de portarul Peter Gulacsi. Tot în Germania evoluează și căpitanul Adam Szalai sau extrema Roland Sallai. 


Ungaria a făcut parte dintr-o grupă preliminară grea pentru Euro 2020, dar a avut șanse la calificare până în ultimul meci. A jucat cu biletul pe masă împotriva Țării Galilor, dar a pierdut cu 2-0 și a terminat pe locul 4, la două puncte de locurile calificabile. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Cele mai interesante detalii înainte de Bulgaria - Ungaria: 


• Partida se joacă la Sofia, pe stadionul Vasil Levski, fără spectatori. Avantajul terenului propriu devine astfel aproape nul

• Bulgaria a câștigat un singur meci din ultimele 8 disputate pe teren propriu, deși adversarele nu au fost neapărat dificile: Irlanda, Belarus, Paraguay, Kosovo, Muntengru sau Slovenia

• Ungaria a început noul sezon din Nations League cu o victorie mare, 1-0 în Turcia. În al doilea meci a dominat Rusia, dar a pierdut 2-3. Rușii au marcat la fiecare șut pe poartă, ungurii au expediat nu mai puțin de 8 

• 0 șuturi pe poartă a trimis Bulgaria în ultimul meci oficial, cel pierdut cu Țara Galilor în Nations League

• 6-17 a fost golaverajul Bulgariei în grupe de calificare pentru Euro 2020


Ungaria e net superioară Bulgariei la fiecare aspect, așa că mizez pe calificarea lor la o cotă minimă de 1.70.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bulgaria vs Ungaria
Pronostic:
Ungaria se califică
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro