Ponturi Pariuri Fotbal Fleetwood vs Hull City

BETFAIR EXCHANGE

Fleetwood și Hull City se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 5 din League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

cota2.ro


Fleetwood a luptat pentru promovare sezonul trecut. A încheiat competiția regulată pe locul 6 și a prins in-extremis locul de play-off, cu un singur punct în fața lui Peterborough și Sunderland. S-a oprit în semifinale, după o dublă cu Wycombe (1-4 și 2-2). Ratarea promovării s-a resimțit din plin, iar startul noului sezon este unul extrem de slab. După o victorie 2-1 în prima rundă, cu Burton, a venit o serie de 3 înfrângeri consecutive, care a dus-o coborât-o pe Fleetwood până pe locul 22, unul retrogradabil. 


Un detaliu interesant despre gazdele de astăzi este că îl au antrenor pe rebelul Joey Barton, recent retras din activitate. Fostul internațional englez are la dispoziție un lot cotat la 5,18 milioane de euro, unul de jumătatea clasamentului din acest punct de vedere. 


Hull City este o formație care ne-a obișnuit cu prezențele în Premier League. Ultima dată a participat în sezonul 2016/2017, moment în care a început decăderea. Au urmat clasări sub așteptări în Championship, pe locurile 18, 13, apogeul fiind atins anul trecut. Tigrii au încheiat cu 6 înfrângeri consecutive și au retrogradat de pe ultima poziție. 


Surprinzător, managerul Grant McCann a fost păstrat în funcție, iar rezultatele din acest start de sezon dau dreptate conducerii. Hull a pornit perfect, cu 4 victorii în 4 meciuri. Nu a primit niciun gol și a marcat de 6 ori. Rezultatele sunt oarecum firești. Hull are cel mai valoros lot din League One, cotat la aproape 13 milioane de euro. Transferurile reușite în vară, unele pe bani importanți, peste 1 milion de lire sterline în total, s-au integrat și ele perfect. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Fleewtood și Hull City nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct. Câteva detalii interesante înaintea partidei: 


• 4-6 este golaverajul lui Fleetwood în acest start de sezon

• pe lângă startul perfect din League One, Hull a mai reușit un rezultat mare. A eliminat-o pe Leeds, revelația Premier League, din Cupa Ligii Angliei. A fost 1-1 în timpul regulamentar (9-8 la penalty-uri)

• 6 a fost locul ocupat de Fleetwood într-un clasament al meciurilor jucate pe teren propriu în sezonul precedent de League One 

• în ciuda retrogradării, Hull a marcat 57 de goluri în ediția precedentă de Championship. 28 dintre ele au venit pe teren străin

• 4 milioane de euro e valoarea cumulată a cuplului de fundași centrali al lui Hull, Reece Burke și Jordy de Wijs. Aproape cât întreg lotul advers


Diferența dintre loturile celor două formații este mult prea mare. Hull are obiectiv promovarea imediată, așa că nu își permite pași greșiți în startul de sezon. Mizez pe victoria oaspeților, dar voi acoperi un eventual rezultat de egalitate prin selecția unui pariu de tip Draw No Bet sau Handicap Asiatic 0 (e același lucru) la o cotă de 1.76 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Fleetwood vs Hull City
Pronostic:
Hull DNB
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro