Ponturi Pariuri Fotbal FC U Craiova vs Rapid București

BETFAIR EXCHANGE

FC U Craiova 1948 și Rapid București se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în derby-ul rundei cu numărul 7 din Liga 2. 


cota2.ro

Într-o etapă în care mai mult nu se joacă decât se joacă, 4 meciuri fiind amânate din diferite motive, FC U Craiova și Rapid își continuă drumul spre promovare. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei


Craiova, deși e nou-promovată în Liga 2, are pretenții mari, iar startul de sezon îi vine în sprijin. Oltenii sunt primii în clasament după 6 etape, cu 14 puncte și un golaveraj 16-9. Sunt alături de Metagloblobus singurii neînvinși până în acest moment. FC U are o forță ofensivă de invidiat. Dă și golgeterul competiției până în acest moment, pe Claudiu Bălan, cu 5 reușite. Atacantul are și dubluri cu nume pe post, cum ar fi Andrea Compagno sau Andrei Ciolacu, fotbalist cu experiență la nivelul Ligii 1. 


Cu un nou antrenor pe bancă, Adrian Iencsi, Rapid a pornit bine campionatul. Ocupă locul secund, cu un punct sub Craiova, și cu a doua ofensivă 14 goluri înscrise. Pentru meciul de astăzi, giuleștenii au ceva probleme de efectiv. Experimentatul portar Virgil Drăghia și mijlocașii Ștefan Pănoiu și Rareș Lazăr au fost confirmați cu Covid-19 și vor absenta. 


Dacă am lăudat compartimentul ofensiv al gazdelor, nu îl putem trece cu vederea pe cel al Rapidului. Bucureștenii s-au mișcat bine în această vară și au adus 2 atacanți centrali cu mare experiență, Adrian Bălan și Cătălin Țîră. Alt jucător important sosit în Giulești este Daniel Benzar, fost la FCSB și Voluntari. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

În actualele componențe, de la reînființarea echipelor, FC U Craiova și Rapid nu s-au întâlnit niciodată. Cele mai interesante detalii înaintea partidei: 


• 6 din cele 11 meciuri jucate de Rapid în deplasare sezonul trecut au fost over 2,5 goluri

• toate meciurile jucate de Craiova în acest sezon au fost GG, 6 în campionat și unul în Cupa României

• Rapid a marcat în toate meciurile din acest sezon. 5 din cele 6 partide au fost GG

• Craiova a înscris cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri din Liga 2

• 4,2 goluri s-au marcat, în medie, în duelurile în care a fost implicată în acest sezon de Liga 2

• Nici Rapidul nu e mai prejos, cu o medie de 3,5 reușite/partidă


Este evident că defensivele celor două formații nu sunt la nivelul liniilor de atac. Rapidul e astăzi și fără portarul Drăghia, un motiv în plus să mizez pe PRO ambele echipe marchează, la o cotă de 1.87 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC U Craiova vs Rapid București
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro