Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Elveția

BETFAIR EXCHANGE

Spania și Elveția se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 3 din Liga Națiunilor. 


cota2.ro

După primele două etape, Spania este lider în grupa 4 a primul nivel valoric. A remizat în Germania, scor 1-1, printr-un gol marcat de Gaya în al șaselea minut de prelungire, și a învins-o categoric pe Ucraina, 4-0, pe stadionul Alfredo Di Stefano din Madrid, același pe care se organizează și meciul cu Elveția. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Luis Enrique este neînvins de la revenirea pe banca tehnică. În afara celor 2 meciuri din Nations League, a mai remizat într-un amical cu Portugalia, 0-0. A folosit însă o echipă experimentală în duelul de la Lisabona, cu multe rezerve. Cu toate astea, Spania a dominat categoric, terminând cu o posesie de 64 la sută, 16 ocazii de gol și un raport de 6-1 al șuturilor pe spațiul porții. 


Elveția lui Vladimir Petkovic este una dintre cele mai spectaculoase naționale europene. Are un joc orientat către ofensivă și câteva staruri, Nico Elvedi de la Gladbach, Granit Xhaka de la Arsenal, Remo Freuler de la Atalanta, vârful Haris Seferovic de la Benfica sau Yann Sommer, desemnat de specialiști cel mai bun portar al sezonului trecut din Bundesliga. 


În actuala ediție de Nations League, Elveția a strâns un singur punct. A pierdut cu Ucraina, scor 1-2, și a reușit să obțină o remiză în fața Germaniei, scor 1-1, la finalul unei partide în care a avut nu mai puțin de 20 de ocazii de gol și 6 șuturi pe poartă, superioară nemților la ambele capitole. Elveția e calificată la Euro 2020. A câștigat grupa preliminară din care au mai făcut parte Danemarca, Irlanda, Georgia și Gibraltar.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimul meci direct între Spania și Elveția s-a disputat în iunie 2018. A fost un amical încheiat la egalitate, scor 1-1. Elvețienii și-au păstrat mare parte din lotul de atunci. Alte detalii intersante despre meci: 


• 42 de meciuri consecutive cu gol marcat a avut Spania înaintea amicalului cu Portugalia de acum 3 zile

• Spania a marcat 25 de goluri în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu

• ultimele 4 meciuri disputate de Elveția au fost GG. Adversare au fost Croația, Germania, Ucraina și Gibraltar

• Elveția a primit gol în 12 din ultimele 13 deplasări. Doar Georgia nu a reușit să înscrie în poarta lui Sommer

• 157 de ocazii de gol și-a creat Spania în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu. O medie uluitoare de peste 26 șanse/partidă

• 19 goluri a înscris Elveția în cele 8 meciuri din grupa preliminară pentru Euro 2020.


Spania și Elveția sunt două echipe de posesie. Cel mai probabil oaspeții vor trebui să își abandoneze strategia obișnuită diseară, să cedeze mingea „Furiei Roja” și să lovească pe contraatac. Mizez pe PRO ambele echipe marchează în meci, la o cotă de 2.08 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Spania vs Elveția
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro