Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.10

Superbet

Grecia primește vizita Republicii Moldova, astăzi, de la ora 21:45.

Grecia încearcă tot felul de soluții pentru a depăși conul de umbră în care a intrat. A adus un selecționer olandez, pe John Van't Schip, iar un progres e vizibil. A terminat grupa preliminară pentru Euro 2020 pe locul 3, cu un final în forță, 3 victorii împotriva Bosniei, Finlandei și Armeniei. În actuala ediție de Nations League, elenii sunt neînvinși. Au remizat 0-0 cu Slovenia și au învins 2-1 Kosovo.

cota2.ro

Moldova a avut o clasare rușinoasă în preliminariile pentru Euro, ultima într-o grupă din care a mai făcut parte și Andorra. Doar 3 puncte au strâns frații de peste Prut, cu un golaveraj de 4-26. În grupa actuală au un punct, obținut pe teren propriu cu Kosovo.

Moldova a pierdut ultimele 9 meciuri din deplasare, în 8 dintre ele nereușind să marcheze. Forma, dar în primul rând diferența incomparabilă de valoare dintre cele două loturi mă fac să mizez pe o victorie la zero a Greciei la o cotă de 1.53 (în oferta Superbet, pariul poate fi identificat sub forma Victorie Sigură 1)

Deschide AICI un cont nou la Superbet Online și primești 500 de Lei BONUS din partea casei

România încearcă să treacă peste dezamăgirea înfrângerii cu Islanda tot în fața unei reprezentative nordice, Norvegia, astăzi, de la ora 19:00.

Mirel Rădoi începuse cu dreptul mandatul, 4 puncte în meciurile cu Irlanda de Nord și Austria din Liga Națiunilor, dar a clacat în cea mai importantă partidă. Selecționerul nu se va abate însă de la filosofia ofensivă nici în meciul din Norvegia. E de aștepat ca Pușcaș, Ianis Hagi și Răzvan Marin, fotbaliști cu personalitate, să apară din primul minut. „Tricolorii” nu pot spune că se simt inconfortabil în deplasări, reușind să marcheze în 10 din 11 meciuri jucate pe teren străin.

Norvegia vine tot după un eșec în play-off-ul pentru Euro 2020, înregistrat în fața Serbiei. După 1-1 în timpul regulamentar, starul Milinkovic-Savic i-a taxat în reprizele de prelungire. E suficient să rostim un nume pentru a înțelege forța ofensivă a adversarilor noștri de astăzi. Haaland, atacantul lui Dortmund, a așteptat titular.

România și Norvegia se cunosc foarte bine. Au făcut parte din aceeași grupă în preliminariile Euro 2020. Ambele meciuri au fost unele deschise, încheiate 2-2 și 1-1. De aceea mizez pe un meci în care se marchează peste 1,5 goluri.

Dacă deschizi un cont online la Superbet prin acest CLICK AICI, vei primi 30 de zile acces GRATIS pe grupul privat unde jucăm ALL-IN Challenge

Anglia și Belgia, semifinaliste la ultimul Campionat Mondial, se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00.

Anglia traversează o formă excepțională pe teren propriu. A câștigat toate meciurile din preliminariile precedente, cu un golaveraj năucitor, marcând 21 de goluri în 4 meciuri, adversare fiind Cehia, Muntenegru, Kosovo și Bulgaria. Pentru duelul de astăzi, selecționerul Gareth Southgate are la dispoziție niște jucători ofensivi aflați în mare formă, cum ar fi Calvert-Lewin, golgeterul la zi din Premier League, Harry Kane sau Jack Grealish, protagonist în victoria lui Aston Villa cu Liverpool, 7-2.

Pe Wembley vine însă Belgia, liderul clasamentului FIFA. Belgienii s-au instalat deja în fotoliul de lider al grupei din Nations League, cu două victorii clare, 2-0 în Danemarca și 5-1 cu Islanda. În preliminariile pentru Euro 2020, „Dracii roșii” și-au spulberat pur și simplu toți adversarii. Au câștigat toate cele 10 meciuri, cu un golaveraj de 40-3.

Anglia și Belgia s-au înfruntat de 2 ori la Mondialul din 2018. Belgienii s-au impus 1-0 în grupe și 2-0 în finala mică. Au fost însă meciuri spectaculoase, așa cum mizez că va fi și astăzi. Pariul meu este peste 1,5 goluri înscrise în meci.

Intră AICI pe cea mai tare platformă socială pentru pariori

Franța și Portugalia, campioana mondială și campioana europeană, se înfruntă astăzi, de la 21:45.

Franța a pierdut un singur meci în istorie împotriva Portugaliei, chiar finala Euro 2016 de la Paris. Acel moment a însemnat însă nașterea unei noi generații a „Cocoșului Galic”, campioană mondială în Rusia. Francezii au o serie de 20 de meciuri fără eșec pe teren propriu. Ultima înfrângere a fost într-un amical cu Columbia, în martie 2018. În preliminariile pentru Euro 2020, campionii mondiali nu au pierdut vreun meci jucat acasă, terminând cu un golaveraj de 14-3. Ultimele 2 partide disputate pe Stade De France, stadionul de astăzi, au fost adevărate lecții de fotbal. Franța a învins vicecampioana mondială Croația cu 4-1 și Ucraina cu 7-1. Deschamps e norocos, are la dispoziție toate starurile. Mbpape, Coman, Griezmann, Pogba sau Varane vor intra odihniți, fiind doar rezerve contra Ucrainei.

Și Portugalia vine cu toate vedetele, în frunte fiind Cristiano Ronaldo. Lusitanii au câștigat la rândul lor ambele meciuri de până acum din Nations League, 4-1 cu Croația și 2-0 în Suedia. Ultima partidă, disputată în urmă cu 4 zile, a fost un amical cu Spania, încheiat fără gol marcat. Portughezii au fost dominați la toate capitolele: 36-64% posesie, 11-16 ocazii, 1-6 șuturi pe poartă.

Franța e o forțăreață pe teren propriu și va rămâne și după înfruntarea cu Portugalia. Nu văd cum Mbappe și compania ar putea să piardă, așa că pariul meu este 1X.

Dacă deschizi un cont online la Superbet prin acest CLICK AICI, vei primi 30 de zile acces GRATIS pe grupul privat unde jucăm ALL-IN Challenge

Polonia și Italia se întâlnesc de la ora 21:45.

Polonia și Italia au fost în aceeași grupă și în ediția precedentă de Nations League. Înfruntările au fost unele extrem de echilibrate. Pe Stadio Renato Dall'Ara s-a încheiat indecis, 1-1, în timp ce returul a fost câștigat de italieni, scor 1-0, cu o reușită semnată de Birarghi în prelungirile partidei.

Polonia are 3 puncte în grupă după primele două partide. A pierdut cu Olanda și s-a impus în Bosnia, de fiecare dată înregistrându-se un rezultat de egalitate la pauză. Italienii sunt lideri pentru moment, cu 4 puncte. O remiză 1-1 cu Bosnia și o victorie la limită, 1-0 în Olanda.

Oricum am analiza, meciuri directe, indirecte, înfruntarea din această seară arată un echilibru aproape perfect. Dacă asta indică, asta jucăm. Pariul ales e pauză sau final X, la o cotă de 1.79 .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Grecia vs Moldova
Pronostic:
Grecia câștigă la 0
Cota
1.53
Norvegia vs România
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Anglia vs Belgia
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.27
Franța vs Portugalia
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Polonia vs Italia
Pronostic:
PSF X
Cota
1.79
Cota finala: 6.10
Profit: 25.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro