Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.45

Superbet

Prieteni, astăzi încerc un nou bilet ceva mai îndrăzneț la o cotă finală de 7.50, format din 4 meciuri pe care le consider destul de bune și cu șanse bune de reușită.

Am depistat la Superbet două erori de cote de care vreau să profit la meciurile de tineret și anume cotele de 1.56 pentru selecția Oaspeții NU marchează în partidele dintre Spania și Kazahstan la tineret, respectiv România vs Malta. Asta în condițiile în care pentru victoria la 0 a gazdelor, în ambele cazuri, avem cota 1.50 😁

cota2.ro

La partida dintre Germania și Elveția mă aștept la goluri în ambele porți, așa cum s-a întâmplat în 3 din ultimele 4 partide dintre cele două țări vecine. Ultimele 4 partide oficiale ale nemților au bifat GG-ul și aici includem și un 1-1 în Elveția luna trecută.

Argentina se deplasează în Bolivia pentru cea de-a doua etapă din grupa de calificare pentru Cupa Mondială...în general în Bolivia se câștigă greu din cauza altitudinii mari, dar de această dată, parcă diferența de valoare dintre cele două e mult prea mare! Bolivia tocmai s-a întors cu coada între picioare și cu 5 boabe în traistă din Brazilia.

💣💣💣OFERTĂ LIMITATĂ💣💣💣

Poți obține acces GRATUIT până la finalul anului în grupul privat Business Tips unde jucăm proiectele ALL-IN și MegaBet Challenge!

Oferta este valabilă doar până pe 15 octombrie și se adresează celor care nu au un cont deschis la Superbet Online. Pentru a primi accesul GRATIS în grupul privat până la 1 ianuarie 2021, este obligatoriu să deschizi un cont nou la Superbet prin CLICK pe butonul de mai jos 👇 și să efectuezi o primă depunere de minim 100 de Lei. După ce ai deschis contul și ai efectuat prima depunere, completează acest formular.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Elveția
Pronostic:
GG
Cota
1.80
Bolivia vs Argentina
Pronostic:
2
Cota
1.70
România U21 vs Malta U21
Pronostic:
oaspeții NU marchează
Cota
1.56
Spania U21 vs Kazakhstan U21
Pronostic:
oaspeții NU marchează
Cota
1.56
Cota finala: 7.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro