Ponturi Pariuri Fotbal Norvegia vs Irlanda de Nord

BETFAIR EXCHANGE

Norvegia și Irlanda de Nord se întâlnesc astăzi, de la 21:45, într-un meci care face parte din grupa României de Nations League. 


cota2.ro

Norvegia s-a distrat în urmă cu 3 zile în fața României. S-a impus 4-0, într-o partidă în care starurile Haaland, Sorloth și Odegaard au făcut tot ce și-au dorit cu apărarea lui Mirel Rădoi. Victoria i-a dus pe nordici la 6 puncte în grupă, la fel ca liderul Austria. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Dacă tot l-am amintit pe Haaland, atacantul lui Dortmund traversează o formă absolut senzațională. A marcat în toate cele 3 meciuri din Nations League, un total de 6 goluri. E golgeterul competiției. Nici la echipa de club nu s-a lăsat mai prejos, punctând deja de 4 ori în 3 meciuri de Bundesliga. 


Irlanda de Nord este codașa grupei, cu un singur punct, obținut împotriva României. Cu cel mai slab cotat lot din grupă și cu un stil ultradefensiv, trupa lui Ian Baraclough vine la Oslo cu gândul la o remiză. Pentru oaspeții de astăzi, meciurile din Liga Națiunilor au intrat în plan secundar. Primordial e duelul de pe 12 noiembrie, cu Slovacia, din finala play-off-ului pentru Euro 2020.


Meciul tur dintre Irlanda de Nord și Norvegia a fost o demonstrație de forță din partea nordicilor. Cu Haaland protagonist din nou, marcator al unei duble, Norvegia a câștigat 5-1. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• Norvegia și Irlanda de Nord au fost rivale și în preliminariile Mondialului trecut. Meciul de la Oslo a fost câștigat de gazde, 1-0

• ultima victorie în deplasare a Irlandei de Nord împotriva unui adversar din top 50 al clasamentului FIFA a avut loc în iunie 2016, împotriva Ucrainei

• 18 meciuri consecutive cu gol marcat pe teren propriu are Norvegia. A câștigat 11 și a pierdut unul singur în această perioadă

• 6 înfrângeri și o remiză are Irlanda de Nord în Nations League, de la înființarea competiției

• 4-14 e golaverajul Irlandei de Nord în meciurile disputate în Nations League

• 17-6 e golaverajul Norvegiei în Nations League, în cele două ediții organizate până acum.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Diferența categorică de valoare etalată în meciul tur nu are cum să fie anihilată într-o lună. Încrederea căpătată de Norvegia după victoria cu România și faptul că Irlanda de Nord are alt obiectiv în acest final de an, ma fac să mizez pe o nouă victorie la scor a nordicilor la o diferență de minim 2 goluri.


Am ales linia de handicap asiatic -1.25 în favoarea Norvegiei, iar pe înțelesul tuturor, această linie este media dintre linia de handicap asiatic -1 și linia de handicap asiatic -1.5, ceea ce înseamnă că, în cazul nostru, dacă Norvegia câștigă la fix un gol diferență, pierdem jumătate din miză și cealaltă jumătate ni se rambursează.



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Norvegia vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Norvegia -1.25 handicap asiatic
Cota
1.95
1/2
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro