Ponturi Pariuri Handbal Vardar Skopje vs Flensburg Handewitt

Superbet

Vardar Skopje și Flensburg-Handewitt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. 

Vardar Skopje a cunoscut cele mai importante performanțe din istorie în ultimii 5 ani, sub patronajul rusului Sergei Samsonenko. Miliardarul a renunțat inițial la formația feminină, apoi a redus treptat finanțarea și pentru secția masculină, câștigătoare a Ligii Campionilor în sezoanele 2016/2017 și 2018/2019. 

cota2.ro

În ciuda tăierii finanțării, Vardar a păstrat în lot o parte dintre vedete. Are două extreme de clasă mondială, rusul Timur Dibirov, selectat de două ori în echipa ideală a Champions League, și croatul Ivan Cupic, vicecampion mondial, dublu vicecampion european și câștigător al bronzului olimpic la Londra. De remarcat este și interul stânga Christian Dissinger, campion european cu Germania în 2016, fost la Kiel, pivotul Gleb Kalarash, trecut pe la Magdeburg, sau sârbul Marko Vujin, inter dreapta cu un CV senzațional, legendă la Vesprem și Kiel, al 4-lea cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor. 

Instabilitatea financiară s-a resimțit însă. Macedonenii au renunțat la pretențiile la trofeu, dar cu toate astea, Vardar reușise să se califice în optimile competiției și în sezonul trecut, terminând grupa B principală cu 5 victorii, o remiză și 8 înfrângeri. 

Deschide AICI un cont nou la Superbet Online și primești 500 de Lei BONUS din partea casei

Flensburg este vicecampioana Germaniei. A pierdut lupta cu marea rivală Kiel sezonul precedent, dar startul din noul an le dă speranțe mari la revanșă. Flensburg a câștigat toate cele 3 meciuri disputate în Bundesliga și are un palmares impecabil și în Ligă, unde le-a învins pe Vive Kielce, 31-30, pe PSG, 29-28 și pe Porto, 36-29. Primele două se numără printre marile favorite la trofeu. Singurul eșec a fost înregistrat în Supercupa Germaniei, chiar în fața lui Kiel, scor 24-28. 

Antrenorul Maik Machulla mizează pe un lot în care nordicii sunt majoritari. Din el fac parte 4 norvegieni, 4 danezi și 2 suedezi. Flensburg a reușit și o mutare de excepție în vară, furându-l pe Mensah Larsen de la Rhein Neckar-Lowen. 

Vardar și Flensburg s-au întâlnit de 4 ori în meciuri oficiale. Primele două dueluri au avut loc în sferturile Ligii Campionilor din sezonul 2013/2014. Nemții au câștigat acasă, scor 24-22, macedonenii s-au impus la retur, scor 27-25. În aceeași fază s-au înfruntat și în sezonul 2016/2017. Vardar a defilat atunci, 26-24 și 35-27. Avea să ridice trofeul la final. Alte detalii interesante despre meci: 

• 17 goluri a marcat Hampus Wanne, extrema suedeză de la Flensburg, în actuala ediție a Ligii Campionilor. E al treilea cel mai bun marcator, cu un procentaj de reușită al loviturilor de 90%

• un meci a disputat Vardar în actuala ediție a Ligii, pierdut 22-24 cu Meshkov Brest

• 194-195 a fost golaverajul lui Flensburg în deplasările din ediție precedentă de Champions League. A câștigat 3 meciuri, a remizat o dată și a pierdut 3

• 210-214 a fost golaverajul lui Vardar pe teren propriu în ultima ediție de Liga Campionilor. Tot 3 victorii, o remiză și 3 înfrângeri au avut și macedonenii

• 60 e media golurilor marcate în meciurile lui Vardar din ediția trecută de Champions League

• 55 de goluri/partidă s-au marcat în duelurile lui Flensburg din sezonul trecut de Liga Campionilor.

• 96 de reușite are Flensburg în actuala ediție, cea mai bună medie din grupa A, 32 de goluri/meci, în ciuda faptului că a întâlnit deja cele mai bune formații, PSG și Kielce

Este adevărat că Flensburg este echipa mai valoroasă în acest moment, dar nu mă aștept să-i dea cu terenul în cap lui Vardar chiar în Macedonia, așa că voi miza pe linia de handicap +3.5 pe macedoneni, ceea ce înseamnă că vom câștiga pariul doar dacă Vardar NU pierde la o diferență mai mare de 3 goluri. Cea mai bună cotă pentru acest pariu se găsește la Superbet

💣💣💣OFERTĂ LIMITATĂ💣💣💣

Poți obține acces GRATUIT până la finalul anului în grupul privat Business Tips unde jucăm proiectele ALL-IN și MegaBet Challenge!

Oferta este valabilă doar până pe 15 octombrie și se adresează celor care nu au un cont deschis la Superbet Online. Pentru a primi accesul GRATIS în grupul privat până la 1 ianuarie 2021, este obligatoriu să deschizi un cont nou la Superbet prin CLICK pe butonul de mai jos 👇 și să efectuezi o primă depunere de minim 100 de Lei. După ce ai deschis contul și ai efectuat prima depunere, completează acest formular.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Vardar Skopje vs Flensburg Handewitt
Pronostic:
Vardar +3.5 handicap asiatic
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro