Ponturi Pariuri Baschet Baskonia vs Khimki

BETANO

Baskonia și Khimki Moscova se întâlnesc astăzi, de la 22:00, în runda cu numărul 4 din Euroliga de baschet masculin. 


cota2.ro

Baskonia este campioana surprinzătoare a sezonului trecut din Spania. Bascii au profitat de sistemul competițional diferit aplicat pe fondul pandemiei de coronavirus, unul cu sistem Final 4, și au învins-o pe Barcelona în finală, scor 69-67. 

La BETANO îți triplezi banii instant! Click AICI!

În această vară, Baskonia a suferit lovituri serioase pe piața transferurilor. Starul Tornike Shengelia s-a mutat la ȚSKA Moscova, iar alți oameni de bază au rămas liberi de contract, semnând cu rivale din Euroligă: Shields cu Milano, Garino cu Zalgiris sau Granger cu ALBA Berlin. La capitolul veniri sunt de remarcat Giedratis și Alec Peters. Cum era firesc, modificările de lot s-au văzut în startul sezonului. Baskonia a pierdut seminala Supercupei cu Barcelona, a mai cedat 2 meciuri în campionat, iar în Euroligă are o victorie, 76-63 cu Real Madrid, și un eșec, 73-90, cu Steaua Roșie Belgrad. O partidă au câștigat-o la „masa verde”, împotriva rușilor de la Zenit. 


Khimki Moscova își construise o echipă redutabilă în vară, dar problemele medicale au dat peste cap toate planurile. Alexey Shved, vedeta echipei, nu a fost folosit în meciurile din Euroligă. Accidentării lui se adaugă 5 cazuri de coronavirus, toate în rândul unor oameni de bază, Mickey, Monroe, Timma, Voronov și Barashkov. Rușii au fost nevoiți să dispute două meciuri fără ei, cu Zalgiris și Real Madrid, și nu s-au făcut de râs în modul în care se previziona. Au pierdut în sala proprie cu lituanienii, scor 70-84, având la un moment dat chiar și un avans de 9 puncte, apoi au reușit să înscrie 85 de puncte la Madrid, în eșecul cu Real. Au și primit 94. Centrul Devin Booker a înscris 36 de puncte în cele două înfruntări, în timp ce suedezul Kerebko a contribuit cu un total de 41. 


Baskonia și Khimki și-au împărțit victoriile în ediția precedentă a Euroligii. Rușii au câștigat acasă, scor 79-76, dar au cedat în Spania, 79-83. Ambele partide au fost pe muchie de cuțit. Alte detalii interesante: 


• Khimki ocupa loc de play-off în momentul întreruperii ediției precedente de Euroligă, poziția 7, cu un coșaveraj de 2393-2380

• Baskonia era pe locul 12 din 18 formații, cu 12 victorii în 28 de partide, și un coșaveraj de 2059-2155

• 1047-1047 era bilanțul punctelor celor de la Baskonia în sala proprie, anul trecut. Au câștigat 9 meciuri din 14

• 7-6 pentru Baskonia e bilanțul all-time al înfruntărilor directe în Euroligă

• Baskonia a pierdut ultimele 3 meciuri oficiale disputate în toate competițiile

La BETANO îți triplezi banii instant! Click AICI!

Este evident că circumstanțele, cazurile de coronavirus de la Khimki, o fac favorită certă pe Baskonia. Linia de handicap mi se pare însă prea mare, în condițiile în care spaniolii scârție în acest start de sezon, iar rușii nu s-au făcut de râs în celelalte două meciuri jucate cu acest lot restrâns. Mizez pe un handicap de +18,5 pe Khimki Moscova, la o cotă de 1.72 pe Betano. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Baskonia vs Khimki
Pronostic:
Khimki +18.5 handicap puncte
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro