Ponturi Pariuri Baschet Armani Milano vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Armani Exchange Milano și Real Madrid se înfruntă astăzi, de la 21:45, în runda cu numărul 4 a Euroligii de baschet masculin. 

Armani Milano caută gloria de mult pierdută în Euroligă, competiție pe care au câștigat-o de 3 ori, ultima dată în 1988. Italienii au făcut cele mai spectaculoase mutări din Europa în ultimele două perioade de transferuri. În această vară au reușit să aducă mai multe staruri ale competiției: Malcom Delaney, de la Barcelona, Kyle Hines, de la ȚSKA Moscova, Luigi Datome, de la Fernerbahce, Kevin Punter, de la Steaua Roșie Belgrad, sau Shavon Shields, de la Baskonia. Antrenorul Ettore Messina are o misiune dificilă, să îi facă să lucreze ca o echipă. 

cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Startul de sezon a fost unul bun pentru milanezi. Au victorii pe linie în competițiile interne, iar în Euroligă s-au impus în două din cele 3 înfruntări. Au pierdut-o pe cea mai recentă, în urmă cu 2 zile, 75-86, cu Olympiakos. 

Real Madrid vine după cel mai slab sezon din ultimul deceniu, unul în care a ratat accederea în Final Four-ul primei ligi din Spania. Antrenorul Pablo Laso a fost păstrat, iar lotul a rămas aproape intact. Startul noului sezon a fost încununat cu un triumf în Supercupă, chiar într-o finală cu marea rivală Barcelona. Au urmat victorii pe linie în campionat, umbrite de două înfrângeri în Euroligă, cu Baskonia și Valencia. În cel mai recent meci, starul Sergio Llull a ieșit la rampă, cu 21 de puncte în doar 22 de minute, în victoria 94-85 cu Khimki Moscova. 

Real Madrid are o statistică incredibilă în fața lui Milano. A câștigat ultimele 14 meciuri directe. Alte detalii interesante despre duelul de astăzi: 


• 32 de meciuri s-au disputat între cele două combatante de astăzi. Real Madrid conduce cu 23-9

• 17 coșuri de 3 puncte a reușit Real Madrid în ultimul meci, cel cu Khimki Moscova. Au fost la o singură reușită de recordul all-time al formației la acest capitol

• 78-73 și 76-67, ambele în favoarea lui Real Madrid, au fost rezultatele partidelor directe din sezonul precedent de Euroligă

• Real Madrid a câștigat 9 din cele 14 meciuri jucate în deplasare ediția precedentă în Euroligă, cu un coșaveraj de 1136-1069

• Real Madrid a fost condusă la pauză în ambele dueluri cu Milano din sezonul precedent. S-a impus datorită unor finaluri perfecte: sfertul 4 al ultimului meci a fost câștigat 32-18

Milano are un complex în fața celor de la Real Madrid. Pablo Laso nu a pierdut niciodată împotriva italienilor, iar seria de victorii cred că se va prelungi. Edy Tavares și Usman Garuba vor domina zona de sub panou, iar forma arătată de la 3 puncte e una excepțională. Mizez pe o victorie a oaspeților, la o cotă de 2.04 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Armani Milano vs Real Madrid
Pronostic:
Real câștigă meciul (inclusiv prelungiri)
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro