Ponturi Pariuri Fotbal Dijon FCO vs FC Stade Rennes

BETFAIR EXCHANGE

Dijon FCO - FC Stade Rennes

Fosta adversara a CFR-ului din Europa League conduce campionatul in Ligue 1 si joaca un fotbal extrem de placut ochiului. Ofensiva celor de la Rennes se descurca excelent avand in vedere ca in primele 6 etape au marcat de 14 ori. Dijon e lanterna rosie a clasamentului, iar in primele 6 a reusit sa stranga doar un punct. Mai mult, golaverajul e dezastruos, doar trei goluri marcate si 13 primite.

cota2.ro

In mod normal as fi pariat cu ochii inchisi pe victoria celor de la Rennes dar sunt multe probleme de lot la acestia, de aici datand si cota mare pe 2 solist. Nyamsi, Niang si Maouassa sunt accidentati, Nzonzi si Da Silva sunt suspendati, iar Siliki si Camavinga sunt incerti. Ok Rennes are jucatori buni insa sunt cateva lipsuri importante si pot conta, mai ales ca Dijon e in acea foame de puncte.

O sa joc pe goluri si sper sa nu regret. In ultimele 9 intalniri directe din campionat, au avut parte, de fiecare data, de cel putin 2 goluri pe tabela de marcaj, iar in 7 din ultimele 9 partide din campionat s-au marcat cel putin 3 goluri. Asadar, statistica este de partea noastra, iar pariul pe care il recomand este pe goluri asiatice. Cred ca pronosticul ”Peste 2.25 goluri asiatice” e o alegere buna, chiar daca e riscanta. Ma astept chiar sa inscrie si Dijon avand in vedere ca joaca acasa si din istoricul meciurilor directe vedem ca a cam marcat in poarta lui Rennes. Totodata ma astept si la raspunsuri din partea liderului si cred ca o sa avem cateva reusite diseara.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dijon FCO vs FC Stade Rennes
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.75
1/2
Cota finala: 1.75
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro