Ponturi Pariuri Fotbal FC Argeș Pitești vs Astra Giurgiu

BETANO

FC Argeș Pitești - Astra Giurgiu

Doua echipe cu fotbal praf si cu rezultate dezastruoase se intalnesc diseara in primul meci al etapei. Ce poate fi mai frumos decat un meci intre echipele aflate pe ultimele doua pozitii. Bun, Astra ramane o echipa buna din punctul meu de vedere, inca nu inteleg cum un club condus de unul dintre cei mai bogati oameni din tara poate avea atatea datorii si atatea restante salariale. Ma rog, la noi se poate orice. La Arges e criza si se vede ca echipa nou-promovata nu prea e de Liga 1.

cota2.ro

Ce mi-a placut la echipa gazda e varful Malele care ataca orice minge venita in careul de 16 metri advers. La Astra a plecat Alibec si a venit Montini, insa cred ca nu e o miscare tocmai ok. De la acest meci astept goluri multe avand in vedere situatia celor doua echipe, iar in meciurile celor de la FC Arges de pe teren propriu, in acest sezon, chiar am avut reusite.

O sa merg oarecum pe mana argesenilor. Au jucatori care deschid bine jocul, au flancuri bune si au un atacant bun, care de multe ori e prins in offside. Nu m-ar mira ca si astazi sa vedem steagul tusierului ridicat de cel putin doua ori pe partea atacurilor echipei gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Argeș Pitești vs Astra Giurgiu
Pronostic:
FC Argeș Pitești peste 1.5 offside-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro