Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.51

BETANO

SSC Napoli - Atalanta

Napoli si Atalanta promit un meci de zile mari, astazi, in Serie A. Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a inchiat cu scorul de 2-0 in favoarea celor de la Atalanta. In ultimele 24 de intalniri directe din campionat, Napoli s-a impus de 10 ori, Atalanta s-a impus de 9 ori, iar 5 partide s-au terminat la egalitate. Napoli se afla intr-o forma buna acasa, in timp ce Atalanta arata un fotbal total ofensiv in acest debut de sezon. Meciurile anterioare dintre Napoli și Atalanta (24) au avut, în medie, 2.63 goluri, în timp ce ”GG-ul” s-a inregistrat in 58% din meciuri. Avand in vedere aceste statistici si faptul ca e un meci extrem de tare, consider ca ambele echipe vor marca astazi.

cota2.ro

Everton FC - Liverpool FC

”Derby-ul” dintre Everton si Liverpool isi consuma astazi un nou episod. In duelurile directe nu prea am avut foarte multe goluri, exceptie facand victoria lui Liverpool cu 5-2 de la finalul anului trecut. Everton nu s-a mai impus in fata lui Liverpool de fix 10 ani, insa acum sunt intr-o forma buna, iar Liverpool a aratat in acest debut de sezon ca are o defensiva vulnerabila. Media golurilor lui Everton de acasa in acest sezon este de 4.50, in timp ce a lui Liverpool in deplasare e de 4.83. Everton are o medie a golurilor marcate pe teren propriu de 3.00, in timp ce Liverpool are o medie a golurilor marcate in deplasare de 2.67. Avand in vedere aceste lucruri, nu vad de ce nu am vedea goluri in ambele porti.

Manchester City - Arsenal FC

Un alt meci tare in Premier League, e intalnirea dintre ”cetateni” si ”tunari”. Manchester City nu a inceput prea bine sezonul, clasandu-se pe locul 14 cu doar 4 puncte cumulate dupa 3 partide si un golaveraj negativ: 6-7. Arsenal are un meci in plus, insa se afla pe pozitia a patra cu 9 puncte stranse si un golaveraj pozitiv: 8-5. Statisticile ultimelor 32 de meciuri directe din campionat arata astfel: 81% din meciuri s-au incheiat cu cel putin doua goluri marcate, 59% din meciuri s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate, 25% din meciuri s-au incheiar cu cel putin 4 goluri marcate, iar 41% din meciuri s-au incheiar cu gol in ambele porti. Eu le vad ca doua echipe puternice, insa cu multe puncte vulnerabile. Guardiola nu poate conta azi pe De Bruyne, iar meciul cred ca o sa arate interesant. Un Arsenal care poate reusi multe avand in vedere si lista incertilor celor de la City. Cred ca ”GG-ul” e un pont logic.

Inter Milano - AC Milan

Derby della Madonnina” diseara! Inter si AC Milan au inceput bine sezonul, ambele clasandu-se in Top Six in acest moment. Cred ca trupa experimentata a lui Antonio Conte o sa aiba un meci extrem de dificil in fata ”Diavolului Milanez” care arata excelent si cu un Zlatan revenit dupa perioada de carantina. In ultimele 24 de partide din campionat, Inter Milano s-a impus de 13 ori, AC Milan de 5 ori, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate. 42% din meciuri s-au terminat cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcat si tot atatea s-au incheiat cu gol in ambele porti. Prezentul e total schimbat si cred ca aceste orgolii vor conta mult. Sa nu uitam totusi si de ultima partida directa incheiata cu 4-2 in favoarea echipei lui Conte. Interul nu o sa arate totusi in cea mai buna formula deoarece sunt multi jucatori pe lista accidentatilor. E un ”derby”, deci astept goluri in ambele porti de la doua echipe cu jucatori ofensivi extraordinari.

Celtic Glasgow - Glasgow Rangers

Ultimul meci de pe bilet e vechiul ”derby” scotian, Old Firm. Meciul se disputa pe Celtic Park si va fi un numar limitat de spectatori in tribune. Ambele echipe exceleaza in campionat, acolo unde marcheaza pe rupte si primesc foarte putine goluri. Practic, campionatul Scotiei se rezuma la acest Old Firm deoarece Celtic si Rangers domina campionatul si doar numele acestor doua echipe au fost trecute pe trofeul de campion. Ianis Hagi va juca astazi in acest ”derby”, iar acest lucru inseamna foarte mult pentru el. Cu siguranta vor fi multi scouteri si cred ca e o oportunitate buna sa se faca remarcat. Nu prea am avut goluri multe in aceste ”derby-uri” si nici azi nu cred ca vor fi multe. Am ales sa merg pe mana echipei lui Steve G. deoarece Celtic are probleme cu accidentarile, atat in compartimentul median, cat si in cel ofensiv. Asadar, cred ca X2-ul e un pont bun cu o cota care a scazut mult in ultimele 48 de ore.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SSC Napoli vs Atalanta
Pronostic:
GG
Cota
1.40
Everton FC vs Liverpool FC
Pronostic:
GG
Cota
1.47
Manchester City vs Arsenal FC
Pronostic:
GG
Cota
1.57
Inter Milano vs AC Milan
Pronostic:
GG
Cota
1.55
Celtic Glasgow vs Glasgow Rangers
Pronostic:
X2
Cota
1.50
Cota finala: 7.51
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro