Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.15

Superbet

Salut baieti,azi avem foarte multe meciuri si prin urmare avem material sa facem cativa banuti.Din toata oferta eu m-am oprit doar la 3 evenimente cat de cat simple din punctul meu de vedere.

Voi merge solist pe 3 favorite si sper sa nu ma aleg cu vreo surpriza.

cota2.ro

  1. Bielefeld-Bayern
  2. Crotone-Juventus
  3. Real Madrid-Cadiz

Nou-promovata Arminia Bielefeld o întâlnește pe campioana Bayern Munchen, sâmbătă, astazi de la ora 19:30, pe teren propriu.

Arminia și Bayern s-au întâlnit ultima dată în aprilie 2009, când bavarezii au câștigat cu 1-0 la Bielefeld. Bayern a câștigat ultimele 5 meciuri cu Bilefeld. 

Bielefeld a câștigat ultima dată în fața lui Bayern în 2006. 

Pont: 2 solist

Astazi, de la ora 21:45, campioana Juventus se deplasează pe terenul nou-promovatei Crotone. La echipa lui Andrea Pirlo nu va putea evolua cel mai important fotbalist, Cristiano Ronaldo.

Întoarsă în Serie A, după un an de absență, dar la doar al treilea sezon din istorie în primul eșalon, Crotone nu își găsește ritmul. Echipa lui Giovanni Stroppa este ultima în clasament, după ce nu a obținut nici măcar un punct în primele 3 etape. 

Cel mai important jucător din lotul campioanei și, totodată, cel mai mediatizat din Serie A va lipsi la partida pe Stadio Ezio Cida. Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Doar de 6 ori s-au întâlnit până acum Crotone și Juventus, iar calabrezii nu au reușit niciodată să învingă . Torinezii au 5 victorii împotriva roș-albaștrilor. O singură partidă s-a terminat la egalitate, 1-1.

Pont: 2 solist

Liderul Real Madrid revine în La Liga cu al cincilea său meci al sezonului, în runda cu numărul 6, împotriva unei nou-promovate Cadiz, cu un start promițător de sezon. Doar trei puncte le desparte pe cele două combatante, andaluzii fiind pe locul 9, cu șapte puncte acumulate în cinci meciuri până acum.

Real Madrid are trei victorii consecutive în campionat, dintre care ultimele două la zero, înaintea acestei partide. Cadiz vine și ea după două meciuri fără eșec, între care o victorie cu Bilbao și o remiză cu Granada.

Pont: 1 solist




Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bielefeld vs Bayern
Pronostic:
2
Cota
1.20
Crotone vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.43
Real Madrid vs Cadiz
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.15
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro