Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Everton și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în primul derby Merseyside al sezonului. 

Everton a început perfect campionatul, cu 4 victorii în primele 4 runde, iar fanii au început să facă tot felul de comparații cu sezonul în care Leicester câștiga titlul. Debutul de vis nu e rodul unei întâmplări. Carlo Ancelotti e la al doilea sezon pe banca „caramelelor”, iar conducerea i-a satisfăcut toate poftele. Dacă în apărare a transferat doar soluții de avarie, portarul Olsen de la Roma și fundașul Ben Godfrey de la Norwich, Don Carlo a mutat decisiv în zona mediană, unde au sosit James Rodriguez, de la Real Madrid, Allan, de la Napoli, și Doucoure, de la Watford. În ofensiva lui Everton s-a conturat un cuplu de senzație, columbianul James și atacantul Dominic Calvert-Lewin. Englezul e golgeterul Premier League, cu 6 reușite, marcând de 3 ori și în Cupa Ligii și o dată pentru naționala Angliei, în timp ce Rodriguez are 3 goluri și 2 pase decisive doar în campionat. 

cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Liverpool nu a început bine cursa de apărare a trofeului obținut anul trecut. O victorie șovăielnică cu nou-promovata Leeds, scor 4-3, a prefațat dezastrul de runda trecută, când a încasat 7 goluri pe terenul lui Aston Villa. Pentru derby-ul de azi, Jurgen Klopp are o singură absență importantă, dar una care s-a dovedit decisivă cu Villa. Portarul Alisson nu s-a refăcut, iar între buturi va apărea tot Adrian. 

Everton și Liverpool s-au întâlnit de 3 ori sezonul trecut. „Cormoranii” au câștigat turul din Premier League, 5-2 pe Anfield, s-au impus și în Cupa Angliei, scor 1-0. Returul din campionat s-a încheiat fără goluri. Alte detalii interesante: 


• 8 meciuri oficiale a disputat Everton în acest start de sezon. Le-a câștigat pe toate, cu un golaveraj de 24-8

• 11 șuturi pe spațiul porții lui Liverpool a expediat Aston Villa runda trecută

• Liverpool nu a câștigat ultimele 2 meciuri oficiale, 0-0 cu Arsenal în Cupa Ligii (eșec la penalty-uri) și înfrângerea cu Aston Villa

• 7 din ultimele 8 meciuri directe jucate pe terenul lui Everton s-au încheiat la egalitate

• ultimele 3 înfruntări directe de pe Goodison Park s-au terminat cu același rezultat, 0-0

• un singur meci a pierdut Everton pe teren propriu de la numirea lui Carlo Ancelotti

• Liverpool a pierdut 6 din ultimele 11 deplasări disputate în toate competițiile

Ancelotti a construit o echipă cu care Everton poate ataca în sfârșit top 4. Gafele din defensiva „cormoranilor”, venite chiar și din partea liderului Van Dijk, și dorința de a întrerupe seria de invincibilitate a rivalilor mă fac să cred că Everton nu va pierde. Aleg un pariu PRO gazde sau egalitate după 90 de minute, la o cotă de 2.20 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Everton vs Liverpool
Pronostic:
1X
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 6.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro