Ponturi Pariuri Fotbal Celtic vs Rangers

BETFAIR EXCHANGE

Celtic Glasgow și Glasgow Rangers se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în primul derby Olf Firm al sezonului. 

Celtic este campioana ultimelor 9 sezoane din Scoția. Catolicii au profitat de problemele financiare ale rivalei, retrogradată până în Liga a 4-a. În momentul întreruperii campionatului precedent, după 30 de etape, Celtic avea un avans de 13 puncte față de Rangers. Situația e mult mai echilibrată în acest an. 

cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Formația lui Steven Gerrard e neînvinsă după primele 10 meciuri și e lider, cu 26 de puncte. Celtic are 25, nu a cunoscut nici ea eșecul, și are o partidă mai puțin jucată. Antrenorul Neil Lennon are ceva bătăi de cap înaintea derby-ului de astăzi. Israelienii Elhamed și Bitton au fost confirmați cu noul coronavirus, în timp ce Forrest și Johnston sunt accidentați. 

Rangers, formație la care evoluează și Ianis Hagi, vrea să întrerupă hegemonia rivalei. Protestanții sunt în continuare lideri în clasamentul all-time al titlurilor, 54 la 51. După cum am amintit mai sus, startul de sezon e pe placul fanilor. Rangers a disputat 13 meciuri oficiale în toate competițiile și a câștigat 11, parcurs care a dus-o din nou în grupele Europa League. Nici Steven Gerrard nu e mai ferit de ghinioane decât omologul său. Nu îi poate folosi astăzi pe Aribo, Katic și Roofe. 

Sezonul precedent, Celtic și Rangers și-au împărțit victoriile în campionat. Culmea, ambele s-au impus pe terenul rivalei, Celtic 2-0 în tur, Rangers 2-1 în retur. A mai existat și o dispută în Cupa Ligii, tranșată de campioni cu 1-0. Alte detalii interesante: 

• 17 meciuri are Neil Lennon ca antrenor împotriva rivalei Rangers. A câștigat 9 dintre ele 

• Rangers nu a pierdut niciunul dintre ultimele 11 meciuri din Premiership. A marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 partide de campionat 

• Celtic nu a primit gol în 5 din ultimele 7 meciuri de campionat

• Celtic are cel mai bun atac din Scoția, 25 de goluri marcate 

• Rangers are cea mai bună apărare, doar 3 goluri încasate în 10 meciuri

• 99 de rezultate de egalitate s-au înregistrat în cele 420 de meciuri directe dintre Celtic și Rangers

• Rangers a obținut 152 de victorii, în timp ce Celtic s-a impus de 159 de ori

După revenirea în prima ligă, Rangers a tras tare să reducă diferența enormă de valoare față de rivală, iar anul acesta pare să fi reușit. Mizez pe un meci cu o mare încărcătură emoțională, închis, care va păstra suspansul la vârful clasamentului. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate după 90 de minute este 3.60. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Celtic vs Rangers
Pronostic:
X
Cota
3.60
Cota finala: 3.60
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro