Ponturi Pariuri Fotbal Getafe vs Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Getafe și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o partidă din runda cu numărul 6 a noului sezon de La Liga. 

Getafe vine după o mare dezamăgire sezonul trecut. A stat o bună parte a sezonului aproape de locurile de Champions League, apoi părea sigură de o participare în Europa League. A clacat pe final și a încheiat pe locul 8, cu 54 de puncte, două mai puține decât Granada, ultima echipă aflată pe loc eligibil pentru Europa.

cota2.ro

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Pepe Bordalas a fost confirmat pe banca tehnică. În noul campionat, Getafe a strâns 7 puncte în primele 4 meciuri, suferind runda trecută primul eșec, 0-3 cu Real Sociedad. Tehnicianul spaniol se poate baza pe cea mai bună garnitură astăzi, în duelul de pe Coliseum Alfonso Perez. 

La Barcelona a fost o vară mai tulbure ca niciodată. După sezonul complet ratat, locul 2 în campionat și eliminarea umilitoare din Liga Campionilor, 2-8 cu Bayern Munchen, catalanii au fost la un pas să își piardă și jucătorul-emblemă, pe Leo Messi. Între timp a fost schimbat și antrenorul, Quique Setien fiind înlocuit cu olandezul Ronald Koeman. Primele două meciuri ale mandatului său au fost convingătoare, victorii 4-0 cu Villareal și 3-0 cu Celta Vigo. Runda trecută, Barca a făcut primul pas greșit, 1-1 cu Sevilla. 

Pentru duelul de astăzi, oaspeții au probleme serioase în defensivă. Portarul ter Stegen și Jordi Alba sunt accidentați, iar Umtiti e incert. Pe lista absenților se numără și Messi, odihnit. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Campionatul precedent, Barcelona a câștigat ambele partide cu Getafe, 2-0 și 2-1. Alte detalii interesante înaintea partidei: 

• ultima victorie obținută de Getafe pe teren propriu în fața Barcelonei datează din noiembrie 2011

• 8 goluri a marcat Barcelona în acest start de La Liga, cea mai bună ofensivă

• Catalanii au avut cel mai bun atac, de departe, și sezonul precedent. Au marcat 86 de goluri, cu 16 mai mult decât campioana Real Madrid 

• Getafe a câștigat ambele meciuri jucate pe teren propriu în noul sezon, marcând 4 goluri împotriva celor de la Osasuna și Betis Sevilla

• Barcelona a câștigat ultimele 4 deplasări din La Liga, marcând în acest interval nu mai puțin de 13 goluri

• Barcelona a marcat câte 2 goluri în ultimele 4 deplasări de pe terenul lui Getafe

Getafe poate profita astăzi de absența celor 3 piese de bază din defensiva Barcelonei. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru PRO ambele echipe înscriu este de 2.00. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Getafe vs Barcelona
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro