Ponturi Pariuri Fotbal Comuna Recea vs Petrolul Ploiești

BETFAIR EXCHANGE

Comuna Recea și Petrolul Ploiești se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 8 din Liga 2. 


cota2.ro

Comuna Recea, nou-promovată în Liga 2, a resimțit din plin diferența de valoare dintre cele două eșaloane. A pierdut primele 4 meciuri, apoi a reușit două prestații senzaționale în fața unor favorite la promovare. A revenit de la 0-1 cu Rapid și s-a impus 2-1, iar runda trecută a remizat 3-3 cu liderul CS Universitatea Craiova. De remarcat că ambele surprize le-a reușit pe teren propriu, pe un stadion cu gazon dificil, cu care elevii lui Nae Constantin sunt obișnuiți. Un alt avantaj, unul inexplicabil, este că la meciurile comunei Recea asistă sute de fani, unii după garduri, alții chiar prin tribune, în ciuda protocolului anti-coronavirus care interzice asta. 


Viorel Moldovan este cel mai răsfățat antrenor din Liga 2. Are pe mână de departe cel mai valoros lot, cotat la peste 5 milioane de euro, iar întăririle continuă să sosească. În aceste condiții, ratarea promovării e de neconceput. Petrolul ocupă însă abia locul 9, cu 10 puncte strânse în 6 meciuri. „Lupii galbeni” stau bine la capitolul ofensivă. Au 13 reușite, iar cu un gol marcat astăzi ar urca pe locul secund în această ierarhie. 


Moldovan are în atac jucători cu mare experiență, care se pot adapta condițiilor puțin diferite de la Recea. Printre ei se numără Vasile Buhăescu, adus în vară de la FC Argeș, Vali Balint, venit de la CS Mioveni, sau cele două extreme cu o tehnică peste media competiției, Pol Roige și Ekollo. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Comuna Recea și Petrolul nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Iată câteva informații interesante înaintea duelului în premieră: 


• 3,7 e media golurilor marcate în duelurile celor de la Comuna Recea în acest sezon

• 3 goluri/meci s-au marcat și în partidele celor de la Petrolul 

• 8 goluri a marcat Comuna Recea în cele 4 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, o medie de 2 reușite/partidă

• 7 goluri a înscris Petrolul în cele 3 deplasări stagionale. Ploieștenii au și încasat câte unul în ultimele două runde

• în pauza provocată de meciurile echipei naționale, Petrolul a disputat un meci amical împotriva prim-divizionarei Sepsi Sf. Gheorghe. L-a cedat, scor 4-5, dar și-a demonstrat încă o dată forța ofensivă


Comuna Recea și Petrolul sunt două dintre formațiile care joacă cu garda jos în acest debut de sezon. Meciul este unul extrem de ofertant, așa că mizez pe cel puțin 3 reușite. Pe Betfair Exchange, cota minimă pentru un pariu de tip PRO peste 2,5 goluri înscrise pe care vreau să o mizez este de 1.85. 



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Comuna Recea vs Petrolul Ploiești
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro