Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo București vs CSU Craiova

BETFAIR EXCHANGE

Dinamo București și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1. 

Dinamo s-a reformat din temelii în această vară. Cosmin Contra are acum la dispoziție un lot cu care poate ataca obiectivul stabilit de investitorii spanioli, accederea în play-off-ul Ligii 1. Pauza competițională provocată de meciurile naționalei a picat perfect în tentativa de a integra noile achiziții, printre care se numără nume sonore, cele mai importante fiind cele ale lui Aleix Garcia, trecut și prin mâna lui Guardiola la Manchester City, sau Magaye Gueye, atacant cu meciuri în Premier League, pentru Everton. 

cota2.ro

Fața „câinilor” s-a schimbat vizibil odată cu startul acestui proiect, cel puțin pe plan ofensiv. Vă amintiți probabil golul marcat de Valle de la centrul terenului în meciul cu Botoșani sau incursiunile lui Camara din derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3 de Dinamo. Chiar dacă jocul este unul bun, Contra e obligat să aducă și puncte. Dinamo a strâns doar 5 în 6 meciuri și e pe locul 14 în Liga 1. 

CS Universitatea Craiova e liderul detașat al campionatului. Oltenii au victorii pe linie, 6 din 6, dar ultimele săptămâni au fost unele zdruncitate în Bănie. Elvir Koljic, golgeterul Ligii cu 6 reușite, a suferit o accidentare gravă și nu va putea fi folosit câteva luni bune. O altă pierdere importantă este transferul lui Valentin Mihăilă la Parma. Practic, cei mai importanți doi oameni de atac au dispărut din lotul lui Bergodi. 

Craiova a încercat să îi înlocuiască. A băgat mâna în buzunar și a adus 2 jucători ofensivi cu potențial, Ofosu, de la Botoșani, și Ivan Mamut, un atacant croat cu fizic impunător. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Înfruntările directe din campionatul precedent au fost câștigate de Universitatea Craiova. A fost 2-0 la București și 4-1 în Bănie. Alte informații interesante înaintea partidei: 


• 12 goluri a marcat Craiova în acest debut de sezon, a doua cea mai bună ofensivă, după FCSB

• Dinamo a primit gol în ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu

• 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Dinamo pe teren propriu s-au încheiat cu rezultatul de 1-1 

• 2,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, în partidele în care a fost implicată Dinamo în acest sezon

• tot 2,5 e media golurilor și în meciurile Craiovei

• 17 meciuri consecutive cu gol marcat are Craiova în toate competițiile


Statistica este de partea oltenilor, care au demonstrat o forță ofensivă de invidiat în ultima jumătate de an. Dinamo răspunde cu niște jucători de o valoare certă. Nu văd cum ar rezista defensivele celor două formații, așa că mizez pe un meci în care ambele echipe înscriu, la o cotă de 1.79 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo București vs CSU Craiova
Pronostic:
Ambele marchează
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro