Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs FCSB

BETANO

Academica Clinceni - FCSB

Academica Clinceni nu arata rau in acest debut de sezon. In ultimele 5 partide nu a cunoscut infrangerea si chiar a adunat numai putin de 7 puncte, ocupand in acest moment locul 11. Singurul esec al gazdelor a fost in fata campioanei, scor 1-2. Ilie Poenaru pune mare pret pe defensiva si a lucrat destul de mult la ea deoarece in sezonul trecut era una dintre cele mai slabe aparari din campionat. Clinceni a facut si cateva transferuri interesante, ultimul venit fiin fostul golgeter al celor de la FCSB, Raul Rusescu.

cota2.ro

FCSB se afla pe pozitia a treia in campionat, insa cu un succes o poate egala pe CFR Cluj. Toni Petrea nu poate conta pe Florinel Coman in acest meci, dar nici pe Robert Ion, Nedelcu si Filip. FCSB e totusi o echipa mult mai valoroasa dupa parerea mea si chiar daca intalnesc o echipa intr-o forma buna, nu cred ca vor bifa o noua infrangere in deplasare. Ros-albastrii au venit fara puncte din doua deplasari consecutive si cred ca ar fi cam mult o a treia etapa fara puncte in deplasare.

Cota pe 2 solist e putin cam mare insa asta e si meritul celor din Clinceni. Cred totusi ca astazi FCSB o sa se impuna. Cu Man, Bus si Tanase in ofensiva nu cred ca Academica poate face fata. FCSB are si un moral bun dupa ce, inainte de intreruperea campionatului cu meciurile nationalei, au invins-o pe Dinamo cu 3-2. Am ales sa pariez pe un handicap asiatic de -1 pe favoriti. Asadar, FCSB trebuie sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta. Daca acestia se impun la fix un gol, primim cota 1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Academica Clinceni vs FCSB
Pronostic:
FCSB -1 AH
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro