Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

UNIBET

FC Barcelona - Ferencvarosi Tc

Barcelona are o misiune facila in prima etapa a grupelor UEFA Champions League si ma astept ca Messi si Co. sa faca uitat meciul din week-end. Ungurii revin in grupele celei mai tari competitii intercluburi din lume si cu siguranta bugetul acestora a crescut considerabil dupa aceasta performanta. Nu am dubii la acest duel, Barcelona ar trebui sa se impun la cel putin 2-3-4 goluri diferenta.

cota2.ro

FC Zenit St Petersburg - Club Brugge

Zenit si Club Brugge se cam bat pentru pozitia a treia in grupa de UEFA Champions League din care mai fac parte Borussia Dortmund si Lazio. Belgienii au multi accidentati, iar provocarea de a juca in Rusia pe o temperatura destul de scazuta e cam dificila pentru acestia. Consider ca Zenit e favorita din toate punctele de vedere si nu cred ca vor pierde astazi.

SS Lazio Roma - Borussia Dortmund

Lazio si Dortmund propun cu siguranta un duel interesant in aceasta seara. Ambele formatii au ca obiectiv accederea in optimile competitiei, iar cu jucatori precum Reus, Sancho, Haaland sau Immobile, un meci nu are cum sa se inchieie fara goluri. Astept reusite in ambele porti avand in vedere si defensivele nu tocmai in regula a celor doua formatii. Cred ca astazi tabela se va schimba de cel putin doua ori.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Barcelona vs Ferencvarosi Tc
Pronostic:
FC Barcelona -2 AH
Cota
1.37
FC Zenit St Petersburg vs Club Brugge
Pronostic:
FC Zenit St Petersburg 0 AH
Cota
1.37
SS Lazio Roma vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.22
Cota finala: 2.29
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro