Ponturi Pariuri Fotbal Zenit St Petersburg vs Club Brugge

BETFAIR EXCHANGE

Zenit Sankt Petersburg și Club Brugge se întâlnesc astăzi, de la ora 19:55, în prima rundă a grupelor noului sezon de UEFA Champions League. 


cota2.ro

Zenit Sankt Petersburg a ajuns în grupele Ligii Campionilor din postura de campioană a Rusiei. Acest lucru i-a oferit și statutul de cap de serie la tragerea la sorți, picând astfel cu Borussia Dortmund, Lazio Roma și Club Brugge. Sezonul precedent, Zenit a încheiat pe ultimul loc în grupa G a competiției, în ciuda faptului că a strâns 7 puncte, 4 dintre ele pe teren propriu. 


Formația pregătită de Sergey Semak a început început bine noul campionat. Este prima în Rusia după 11 etape, cu 24 de puncte, la egalitate cu Sparta Moscova, dar cu un golaveraj superior, 24-7. Rușii sunt obișnuiți cu aerul tare al UEFA Champions League, având în palmares 3 primăveri europene, ultima dată în sezonul 2015/2016. În tentativa de a atinge din nou această fază, Semak se bazează pe un lot extrem de experimentat, cu o valoare totală de peste 180 de milioane de euro. 


Club Brugge a dominat categoric ediția precedentă a primei ligi din Belgia. După 29 de etape, momentul întreuperii competiției pe fondul pandemiei de coronavirus, Brugge avea un avans de 15 puncte față de ocupanta locului secund. Deși au devenit o prezență constantă în grupele Ligii, belgienii nu au reușit să depășească niciodată faza grupelor, în precedentele 7 tentative. Antrenorul Philippe Clement are probleme mari înaintea partidei. Trei jucători de bază au fost confirmați cu Covid-19: portarul Simon Mignolet, atacantul Michael Krmencik și fundașul Odilon Kossounou. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 


Înfruntările directe dintre Zenit și Brugge sunt irelevante. Două dintre ele au avut loc în sezonul 1987/1988 al Cupei UEFA, iar cea mai recentă, din 2014, a fost un meci amical încheiat la egalitate, scor 1-1. Iată detaliile care contează cu adevărat: 


• 11 fotbaliști de națională (nu doar a Rusiei) are Zenit în lot. Club Brugge are 8

• 26,7 ani este media de vârstă a lotului lui Zenit. Belgienii sunt mai lipsiți de experiență, cu o medie de 24,2 ani

• 180 de milioane de euro este valoarea lotului lui Zenit. Club Brugge e cotată la 144 de milioane 

• 30 de milioane de euro e cota celui mai valoros fotbalist al gazdelor, brazilianul Malcom, transferat de la FC Barcelona

• 12 victorii consecutive are Zenit pe teren propriu. Ulimul eșec suferit pe Gazprom Arena datează din noiembrie 2019, contra lui Leipzig

• 2 victorii are Club Brugge în ultimele 18 deplasări din cupele europene

 


Zenit Sankt Petersburg are toate atuurile de partea ei. Club Brugge a fost nevoită să efectueze o deplasare obositoare, iar acum sunt nevoiți să se adapteze și la vremea din Rusia. La ora jocului temperatura nu va depăși 2 grade Celsius. În plus, 3 titulari sunt indisponibili din cauza coronavirusului. Mizez pe o victorie a gazdelor, la o cotă de 1.95 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Zenit St Petersburg vs Club Brugge
Pronostic:
1
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro