Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Borussia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

Lazio Roma și Borussia Dortmund se întâlnescu astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei F din UEFA Champions League. 

Lazio are un start de sezon sub orice critică. A strâns doar 4 puncte în primele 4 etape de Serie A, cu un golaveraj de 4-8, iar în week-end a încasat un 0-3 usturător pe terenul Sampdoriei. Simone Inzaghi e în continuare încurcat de accidentările care au blocat orice șansă la titlu în finalul sezonului precedent de Serie A. Pentru partida de astăzi nu se poate baza pe Lazzari, Luiz Felipe, Proto, Quissanga, Ștefan Radu și pe căpitanul Lulic. 

cota2.ro

În sezonul precedent al cupelor europene, Lazio a dezamăgit. A acumulat 6 puncte într-o grupă de Europa League cu Celtic, CFR Cluj și Rennes, ratând calificarea în fazele eliminatorii.

Nici Dortmund nu stă mai bine la capitolul jucătorilor valizi. Lucien Favre a venit la Roma fără o echipă întreagă: Akanhi, Emre Can, Thorgan Hazard, Pisczek, Schmelzer, Schulz și Zagadou. Tripleta ofensivă, Sancho, Halland, Reus, e însă pregătită să lovească din nou. În startul sezonului din Bundesliga, Dortmund are 3 victorii și un eșec, cu un golaveraj de 8-2. Jumătatea dintre reușite au fost semnate de starul norvegian, cel care a punctat de 3 ori și în poarta naționalei României. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Sezonul trecut de Champions League, Dortmund s-a oprit în faza optimilor de finală. A câștigat turul cu PSG, scor 2-1, dar a cedat la Paris cu 0-2. 


Deși sunt două formații cu pedigree european, Lazio și Dortmund s-au întâlnit doar de două ori, în sferturile de finală ale Cupei UEFA; sezonul 1994/1995. A fost 1-0 la Roma pentru italieni și 2-0 pentru nemți la retur. Cele mai importante detalii înaintea partidei: 


• 46 de goluri a marcat Lazio pe teren propriu în cele 19 meciuri din campionatul precedent. Doar Atalanta a avut o ofensivă mai bună

• 84 de goluri a înscris Dortmund în sezonul trecut de Bundesliga, al doilea atac, după cel al campioanei Bayern Munchen

• în 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Lazio în Champions League s-au marcat peste 2,5 goluri

• 2,7 goluri/meci a fost media în partidele disputate de Dortmund în precedenta ediție a grupelor UEFA Champions League

• 44 de goluri a marcat Ciro Immobile în toate competițiile din sezonul trecut

• 21 de goluri în 24 de meciuri are Haaland în tricoul lui Dortmund

• 35 de meciuri a jucat Dortmund în compania formațiilor din Italia. A câștigat 12, a remizat de 5 ori și a pierdut 18. Golaverajul general este de 44-55

• ultimul meci dintre Dortmund și o formație din Italia a fost în grupele ediției trecute de Ligă, cu Inter, câștigat 3-2 

• 14 meciuri a disputat Lazio împotriva echipelor din Germania. A câștigat 6, a remizat de 3 ori și a pierdut 5, cu un golaveraj total de 19-20


Cu probleme mari în ambele defensive, meciul de pe Stadio Olimpico din Roma e tare ofertant. Pariul ales e PRO peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic, la o cotă de 1.96 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. (în cazul în care se înscriu fix 3 goluri, avem cota 1.00)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro