Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Sevilla

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea și Sevilla joacă astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei E din UEFA Champions League. 


cota2.ro

Chelsea este una dintre cele mai spectaculoae formații din Europa în acest start de sezon. Londonezii au fost implicați deja în 3 partide în care s-au marcat 6 goluri, o victorie 6-0 cu Barnsley în Cupa Ligii Angliei și două remize 3-3 în campionat, cu West Brom și Southampton. Frank Lampard nu poate fi însă mulțumit de apărarea care a fost penetrată de 9 ori în primele 5 etape, aspect care a dus echipa doar pe locul 8 în Premier League. Tot în compartimentul defensiv sunt și cele două absențe importante de astăzi, Marcos Alonso și Thiago Silva. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 


Pe plan ofensiv însă, Chelsea excelează. Abramovic a băgat mâna adânc în buzunar vara asta și i-a transferat de Werner, Havertz și Ziyech. Primii doi par să se fi integrat, marcând toate cele 3 goluri din week-end, în egalul 3-3 cu Soton. Sezonul trecut, Chelsea s-a oprit în optimile de finală ale Ligii Campionilor, eliminată cu un drastic 7-1 la general de Bayern Munchen, echipă care avea să câștige trofeul. 


Sevilla este deținătoarea trofeului Europa League, după un parcurs în care a eliminat două formații din Anglia. În sferturile de finală a învins-o pe Wolverhampton, scor 1-0, iar în semifinale pe Manchester United, scor 2-1. 


Andaluzii au pierdut în week-end meciul de la Granada, scor 0-1, și au întrerupt o serie de 27 de partide consecutive fără eșec în timpul regulamentar. Pentru disputa de astăzi, Julen Lopetegui îl are indisponibil doar pe Kounde, pozitiv cu Covid-19. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 


Surprinzător, deși Chelsea și Sevilla sunt două prezențe obișnuite în fazele superioare ale competițiilor europene, nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai interesante detalii înaintea partidei: 


• 13 goluri a marcat Chelsea în ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu în toate competițiile

• 6-6 a fost golaverajul lui Chelsea în grupele ediției trecute de Champions League, o medie de 4 reușite/partidă

• 43 de meciuri a disputat Chelsea împotriva echipelor din Spania. A câștigat 16, a remizat de 15 ori și a pierdut 12 meciuri, cu un golaveraj total de 60-58 

• în ultimele 5 meciuri jucate de Chelsea în Liga Campionilor s-au marcat peste 2,5 goluri

• 22 de goluri a marcat Sevilla în cele 12 meciuri europene din sezonul trecut

• Sevilla are un bilanț favorabil în fața formațiilor din Anglia. A câștigat 8 meciuri, a remizat de 5 ori și a pierdut 4 partide, cu un golaveraj total de 29-24


Defensiva șubredă a gazdelor mă face să mizez pe un meci în care se marchează peste 2,5 goluri. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru acest pariu este 1.81. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Sevilla
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro