Ponturi Pariuri Fotbal Ajax Amsterdam vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Ajax Amsterdam și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în prima rundă a grupei D din UEFA Champions League. 

Ajax, semifinalistă în Ligă acum două sezoane, împărțea primul loc în Eredivisie cu Alkmaar în momentul întreruperii sezonului precedent. „Lăncierii” au primit biletul pentru grupe datorită golaverajului superior. Cu același Erik Ten Hag pe bancă, antrenor care a refuzat oferte importante pentru a rămâne la Amsterdam, Ajax continuă să propună un fotbal spectaculos. Asta chiar dacă a cedat doi oameni de bază în vară, pe Donny ban de Beek la Manchester United și pe Hakim Ziyech la Chelsea. A încasat în schimbul celor doi aproape 80 de milioane de euro, bani investiți în 2 fotbaliști ofensivi cu mare potențial, brazilianul Anthony, venit de la Sao Paolo dar indisponibil azi, și ghanezul Mohammed Kudus, de la Nordsjaelland. În noul campionat, Ajax a strâns 4 victorii și o remiză, cu un golaveraj de 11-3.

cota2.ro

Liverpool vine după un sezon ideal în Anglia, încununat cu primul titlu în actualul format de Premier League. Startul noului sezon este însă unul plin cu probleme. Rezultatele nu au fost cele așteptate de Klopp. „Cormoranii” au pierdut Community Shield și au părăsit Cupa Ligii, ambele eșecuri contra lui Arsenal, iar în campionat au făcut deja 2 pași greșiți: un eșec neverosimil, scor 2-7 cu Aston Villa, și o remiză cu Everton, scor 2-2. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Nu rezultatele sunt însă preocuparea principală a lui Klopp, ci problemele de lot. Cei mai importanți 2 oameni din angrejaul defensiv, portarul Alisson și fundașul central Van Dijk sunt accidentați. Olandezul va rata aproape tot sezonul. În afara lor, pentru disputa cu Ajax mai lipsesc Keita și Oxlade-Chamberlain, iar Alcantara și Matip (alt fundaș central) sunt incerți. 


Cele mai interesante informații înainte de Ajax - Liverpool: 


• 10 goluri a marcat Ajax în cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în noul sezon

• 2,72 goluri/meci a marcat Ajax în sezonul precedent de Eredivisie

• 28 de meciuri a jucat Ajax împotriva echipelor din Anglia. A câștigat 9, a remizat de 8 ori și a pierdut 11

• ultimul meci jucat de Ajax contra unei formații din Anglia a avut loc în noimebrie 2019, cu Chelsea, și s-a încheiat cu un senzațional 4-4

• 14 meciuri a disputat Liverpool împotriva formațiilor din Olanda. A câștigat 8, a remizat de 5 ori și a pierdut o singură dată

• Liverpool a marcat cel puțin două goluri în ultimele 5 deplasări oficiale

• 13 goluri a încasat Liverpool în primele 5 etape din Premier League, cea mai slabă defensivă din campionat

• media de goluri în meciurile lui Liverpool din acest start de Premier League este una incredibilă, 5.2 reușite/partidă


O înfruntare între Ajax și Liverpool ar fi promis oricum multe goluri. Adăugând tradiției ofensive și absențele care au provocat haos în apărarea lui Klopp iese un show garantat. Pariul ales e PRO peste 3,5 goluri înscrise în meci, la o cotă de 2.08 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ajax Amsterdam vs Liverpool
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro