Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Borussia Monchengladbach

BETFAIR EXCHANGE

FC Internazionale Milano și Borussia Monchengladbach se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în primul meci din grupa B a UEFA Champions League. 

Inter vine după încă un sezon fără trofeu, iar nivelul investițiilor îl obligă pe Conte să schimbe această stare de fapt. Anul trecut, milanezii au părăsit Liga Campionilor încă din faza grupelor, terminând pe locul 3, în spatele Barcelonei și a lui Dortmund. Structura grupei aste una asemănătoare și acum. Un colos din Spania, de data asta Real Madrid, o Borussie din Germania, acum Monchengladbach, iar în locul Slaviei Praga le-a fost repartizată Șahtior. 

cota2.ro

În Serie A, Inter a câștigat doar 2 din primele 4 meciuri ale noului sezon. Problemele mari de efectiv, provocate de un focar de Covid-19, au dus la pierderea derby-ului cu AC Milan din week-end, scor 1-2. Antonio Conte nu se poate baza nici astăzi pe Gagliardini, Nainggolan, Andrei Radu, Skriniar, Vecino și Young. 

Monchengladbach a încheiat sezonul precedent din Bundesliga pe locul 4 și revine în Champions League după o pauză de 4 ani. În debutul noului sezon, Borussia a scârțâit. A pierdut 0-3 cu Dortmund, a remizat 1-1 cu Union Berlin și Wolfsburg, iar singura victorie e venit în deplasare, cu Koln, 3-1. Antrenorul Marco Rose are și el o listă lungă de indisponibili. Aceasta îi curpinde pe Benes, Beyer, Lazaro, Poulsen, Vilalba și Zakaria. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Inter și Monchengladbach au 4 meciuri directe în istorie, dar toate în vremuri de mult apuse, în sezonul 1971/1972 de Cupa Campionilor (4-2 pentru Inter și 0-0) și în șaisprezecimile de finală ale sezonului 1979 de Cupa UEFA. Cele mai interesante detalii înaintea duelului de astăzi: 


• 19 goluri s-au marcat în cele 4 meciuri disputate de Inter în acest start de sezon, o medie de 4,7 reușite/partidă

• Inter a marcat în ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu în Liga Campionilor. 8 dintre aceste înfruntări au fost GG

• Inter a încasat gol în 12 din ultimele 13 meciuri jucate acasă în Champions League

• Romelu Lukaku, golgeterul gazdelor, a marcat în 11 din ultimele 13 meciuri în care a luat startul (echipă de club + națională). Belgianul a marcat în ultimele 8 meciuri europene

• în ultimele 5 deplasări ale lui Gladbach s-au marcat cel puțin 3 goluri

• 3,1 goluri/meci s-au marcat în disputele Borussiei din sezonul precedent de Bundesliga. 

• 24 din cele 30 de meciuri jucate de Monchengladbach anul trecut au fost over 2,5 goluri.



Analiza indică un singur scenariu pentru acest meci, unul în care defensivele au mult de muncă. Pariul ales e PRO peste 3 goluri înscrise în meci în regim asiatic, la o cotă de 1.96 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume.

*dacă se înscriu fix 3 goluri, primim cota 1.00



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 7.68
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro