Ponturi Pariuri Fotbal Midtjylland vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Midtjylland și Atalanta se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în primul meci al grupei B de UEFA Champions League. 

Midtjylland s-a calificată în premieră în grupele Ligii Campionilor. Campioana Danemarcei a fost nevoită să dispute 3 tururi preliminare pentru a ajunge aici. De fiecare dată pornea din postura de outsider, dar a reușit să le învingă pe Ludogoreț (1-0), pe Young Boys Berna (3-0) și pe Slavia Praga (0-0 în Cehia, 4-1 pe teren propriu). Cu un lot cotat la 42 de milioane de euro, antrenorul Brian Priske a demonstrat că nu se teme să iasă la joc în fața niciunui adversar. Dovadă sunt și cele două meciuri jucate după returul cu Slavia Praga, unele extrem de spectaculoase, 2-2 cu Horsens și 3-1 cu Odense. 

cota2.ro

Atalanta este mașinăria de goluri a Europei. Sezonul trecut, trupa lui Gian Piero Gasperini s-a oprit în sferturile de finală ale UEFA Champions League, eliminată dramatic de PSG, scor 1-2. Până în acea fază, italienii au scris istorie. Au devenit prima echipă care trece de grupe după ce pierde primele 3 meciuri, apoi au distrus Valencia în optimi, cu scorul general de 8-4. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei 

Atalanta a încheiat ediția precedentă de Serie A pe locul 3, cea mai bună clasare din istorie, bătând și recordul de goluri marcate, nu mai puțin de 98. Au început ca din tun și noul campionat, victorii 4-2 cu Torino, 4-1 cu Lazio și 5-2 cu Cagliari, dar au avut o sincopă în ultima rundă, învinsă clar de Napoli, 1-4. Gasperini are aproape tot lotul la dispoziție pentru astăzi, excepțiile fiind portarul titular Gollini și fundașul Caldara. 

Cum Midtjylland e o prezență nouă în cupele europene, cele două nu s-au înfruntat niciodată.

Cele mai interesante detalii înaintea partidei de pe MCH Arena:


• Midtjylland a marcat în ultimele 9 meciuri oficiale disputate pe teren propriu

• 61 de goluri a marcat Midtjylland în ediție precedentă de campionat, cel mai bun atac din Danemarca

• 20 de goluri s-au marcat în cele 4 deplasări ale Atalantei din ediția precedentă de Champions League, o medie incredibilă de 5 reușite/meci

• în ultimele 7 meciuri disputate de Atalanta în deplasare au marcat ambele formații (GG)

• în toate meciurile jucate de Atalanta sezonul acesta s-au marcat cel puțin 4 goluri

• 18 meciuri consecutive cu gol marcat are Atalanta în deplasare. Ultima partidă în care nu a punctat a fost în noiembrie 2019



Gasperini are toți oamenii ofensivi la dispoziție, inclusiv pe golgeterul de anul trecut, Ilicic, revenit după niște probleme personale. Sunt toate ingredientele pentru o nouă reprezentație pe placul fanilor fotbalului. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 3,5 goluri marcate în meci este de 2.10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Midtjylland vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 7.70
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro